Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1601 tot 1605
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

5 dingen die je moet doen om rijk te worden

Het is niet moeilijk om rijk te worden. Je kan rijkdom op verschillende manieren opbouwen. Een daarvan is je eigen bedrijf starten. Helaas is dat maar voor een minderheid weggelegd. Maar dat wil niet zeggen dat de rest gedoemd is om arm te blijven. Er zijn maar 5 dingen die je moet doen en 2 dingen waar je rekening mee moet houden.

Voor diegene die geen eigen bedrijf hebben, is beleggen de meest voor de hand liggende manier om rijk te worden. Over een lange periode kunnen aandelen er namelijk voor zorgen dat je een groot vermogen kan opbouwen.

Maar dan moet je wel 2 dingen juist doen. Veel te weinig mensen maken gebruik van de aandelenmarkt om rijk te worden … of ze doen het verkeerd.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Mensheid stevent gestaag op nieuwe wereldoorlog af

VS ondanks Trump door met agressief imperialisme - Islam alleen te verslaan als Westen en Rusland gaan samenwerken – China posteert 150.000 man aan grens met Noord Korea, dat opnieuw met kernoorlog dreigt na komst Amerikaanse marine

Ondanks alle gevaarlijke ontwikkelingen denken de meeste mensen nog steeds dat zoiets nooit kan gebeuren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Wat leren we van de Amerikaanse aanval op Syrië?

De Amerikaanse regering besloot vorige week om een militaire aanval uit te voeren op de Syrische basis bij de stad Homs. Deze aanval was volgens Trump een reactie op de gifgasaanval van de Syrische regering die er voor wist te zorgen dat tientallen onschuldige Syrische burgers om het leven kwamen. Een groot gedeelte daarvan bestond uit kinderen.

[...] De goudprijs wist daarentegen te profiteren van de Amerikaanse aanval. Juist in tijden van onzekerheid vluchten beleggers naar goud en dat werd op vrijdagnacht opnieuw zichtbaar.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Depositogarantiestelsel is een schijnzekerheid

Spaarders hebben er alle vertrouwen in dat hun spaargeld dankzij het depositogarantiestelsel nu veilig is, maar is dat wel terecht? Marketupdate duikt in het depositogarantiestelsel en concludeert dat het volstrekt onvoldoende is om spaarders te compenseren bij het omvallen van een grote bank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

In 2019 opent de eerste goud-, zilver en kopermijn … in de oceaan

Het beursgenoteerde Nautilus Minerals is een van de eerste bedrijven ter wereld die experimenteerde met mijnbouw onder water. In 2019 wil het de eerste goud-, zilver- en kopermijn ter wereld openen voor de kust van Papua Nieuw Guinea, … midden in de oceaan.