EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16006 tot 16010
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

18 maart: Zelfs eurocommissaris Moscovici sluit Grexit niet langer uit en 7 ander dingen die je moet weten

De Griekse regering zit in acute geldnood en net nu lijkt ook bij de Europese Commissie twijfel te ontstaan of het Griekse eurolidmaatschap tegen elke prijs verdedigd moet worden. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Rabobank bereid zich voor op negatieve rente

De Rabobank bereid haar ict-systemen voor op een tijdperk met negatieve rente, zo schrijft RTL op basis van bronnen bij de bank. Dat betekent dat de bank serieus rekening houdt met een toekomst waarin spaarders gaan betalen om geld op een bankrekening te mogen parkeren.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Hoogste Europese wolkenkrabber in Zwitserse Alpen?

Vastgoedpromotoren willen in het Zwitserse vakantiedorp Vals, gelegen op een hoogte van 1.250 meter, een nieuw luxehotel bouwen, ondergebracht in een torencomplex met een hoogte van 380 meter. Het luxehotel, een initiatief van de plaatselijke ondernemers Remo Stoffen en Pius Truffer, zou daarmee het hoogste torengebouw van Europa moeten worden.

Met het project, waarvoor beroep werd gedaan op de Amerikaanse architect Thom Mayne, zou een investering zijn gemoeid van ongeveer 200 miljoen Zwitserse frank. Het luxehotel zou een honderdtal suites omvatten en zou worden gebouwd aan de rand van het kuuroord Vals, dat amper duizend inwoners telt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Zweden verlaagt negatieve rente verder

De centrale bank van Zweden heeft woensdag opnieuw de rente verlaagd. Het belangrijkste rentetarief ging daarbij van min 0,1 naar min 0,25 procent.

Vorige maand kwam de Zweedse rente voor het eerst in de historie lager uit dan nul procent. Met die negatieve rente wil de Zweedse centrale bank de bijzonder lage inflatie in het land stimuleren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

De lage olieprijs is niet alleen het gevolg van de wet van vraag en aanbod

De markt van ruwe olie heeft op slechts een paar maanden tijd heel wat meegemaakt. In januari stonden de prijzen op het laagst mogelijke peil – dachten we – om dan in februari een relatief sterke comeback te maken. Nu, echter, is de situatie weeral drastisch veranderd:

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs