Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 16006 tot 16010
Bron: spitsnieuws.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Zwitsers doen "het" massaal goedkoop in Duitsland

Topdrukte in Duitse bordelen. De sekshuizen worden overspoeld door hitsige Zwitser die dankzij de gunstige koers van de Zwitserse frank goedkoop komen wippen over de grens.

Zwitserland heeft vorige maand de Zwitserse frank losgekoppeld van de euro en dat zorgde ervoor dat de koers flink steeg, waardoor de Zwitsers meer euro's kunnen kopen voor hun franken. "Wij leveren dezelfde diensten met hoge kwaliteit voor veel lagere prijzen", legt een medewerker van bordeel FKK-Palast in Freiburg uit aan 20 Minuten. En dat heeft effect. "We hebben een duidelijke toename van Zwitserse klanten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

“Goud zal dus nog aantrekkelijker worden”

Er zijn letterlijk gouden tijden aangebroken volgens Smart Investor. De website meent dat hefboomfondsen nooit zo  gek zijn geweest op het edele metaal:”[Ze] wedden dat goud steeds aantrekkelijker zal worden nu Europese en Aziatische trage economieën de groei van de Amerikaanse bedreigen.”

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Grote olievoorraden drukken olieprijs verder

De olieprijs is woensdag weer stevig gedaald. Handelaren reageerden onder meer op de verdere groei van de olievoorraden in de Verenigde Staten.

De prijs van Amerikaanse olie stond rond 16.40 uur bijna 3 procent in de min op 48,55 dollar per vat. Brentolie, maatgevend voor olie uit Europa en het Midden-Oosten, werd 3,4 procent goedkoper en kostte 54,55 dollar per vat. De afgelopen dagen toonde de olieprijs juist wat herstel, na de enorme daling van de voorbije maanden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Beleggers kopen Goud door rentestanden

Beleggers Kopen Goud door gewijzigde Rentestanden 11 februari 2015 in Goud

Beleggers Kopen Goud door de lage en negatieve rentestanden.  Bloomberg stelt dat Zwitsers goud kopen alternatief voor spaargeld. Volgens Vontobel Holding, een Zwitserse bank en vermogensbeheerder, stijgt de interesse in goud onder beleggers en staan de participaties in goud gedekte fondsen het hoogste punt sinds oktober van vorig jaar.

De goudprijs is dit jaar met ruim 4% gestegen ondanks de sterkere Amerikaanse Dollar op basis van vooruitzichten op een renteverhoging in de VS. De mogelijkheid dat Griekenland de Euro verlaat in combinatie met de kans dat het conflict in Oekraïne zal uitgroeien heeft de vraag naar goud als safe haven laten groeien. Daarnaast heeft d Zwitserse Centrale Bank hanteert per 22 januari 2015 een negatieve rente van 0,75% op en aantal deposito’s. Hierdoor is het voor investeerders interessanter om een deel van het geld om te zetten in goud.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Amerikaanse olievoorraden op hoogste peil sinds 1930

De olievoorraden in de VS zijn vorige week meer gestegen dan verwacht, tot zelfs het hoogste niveau in bijna 85 jaar. Dat blijkt uit de statistieken van het Amerikaanse Energiedepartement. Na de publicatie zakte de olieprijs opnieuw.