EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16016 tot 16020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Column Kees de Kort | Fijn voor de verkopers, máár....

De huizenprijzen in ons land stijgen. Goed nieuws of niet? Het is een verhaal dat je met verschillende brillen op kan bekijken, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Nergens in Europa - op Spanje en Italië na - zijn er grotere verschillen in werkloosheid tussen de regio's dan in B

Het Europese statistiekbureau Eurostat heeft de werkloosheidscijfers van de verschillende Europese regio’s gepubliceerd. Dat zijn er in totaal 272, waarvan 11 in België (10 provincies + Brussel Hoofdstedelijk Gewest). West- (4,2%) en Oost-Vlaanderen (4,3%) laten de beste resultaten optekenen, gevolgd door Vlaams-Brabant (5%). Aan de andere kant van het spectrum Henegouwen (14,4%) en Luik (12,3%).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

De persoonlijkheid die je rijk kan maken

Hoeveel men verdient hangt niet enkel af van de diploma’s die men heeft behaald. Ook de persoonlijkheid blijkt in grote mate het bedrag op de loonbrief te bepalen. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers van Truity Psychometrics. Mensen met een extraverte persoonlijkheid verdienen gemiddeld dubbel zoveel dan introverte persoonlijkheden. Dat komt volgens de onderzoekers onder meer door hun geschiktheid voor leidinggevende functies.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

“Lage olieprijs is de schuld van de Fed”

Dat de olieprijs ten opzichte van de zomer van vorig jaar zo fors is gedaald, kan wel eens het gevolg zijn van het extreem ruime monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve, zo stelde een analist van een grote financiële dienstverlener.

Mark Lewis van Kepler Cheuvreuz zei afgelopen maandag dat de boom van de Amerikaanse schaliegasproductie van de afgelopen jaren de olieprijs omlaag heeft gedrukt, maar dat dit ook deels gedreven werd door de ‘heel erg lage rentetarieven van de Federal Reserve’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

23 april: vijf jaar na de Griekse bailout en 7 andere dingen die je moet weten

Vijf jaar geleden vroeg Griekenland hulp van het IMF en de eurozone. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group maakt de balans op.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs