Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 16021 tot 16025
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Duitsland kan het Griekse afbetalingsplan maar beter ernstig nemen

Ze konden het zelfs niet eens worden over het feit dat ze het oneens waren. Dat verklaarde Yanis Varoufakis, de Griekse minister van financiën, na een recente ontmoeting met zijn Duitse collega Wolfgang Schäuble, die duidelijk geen oren had naar de Griekse voorstellen. Toch zouden de Duitsers volgens een column van de gerenommeerde Oxford-econoom Brett House in het magazine Quartz beter naar de Grieken luisteren. Het Griekse afbetalingsplan is volgens House immers nog niet zo gek.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Ouder dan 30? Dan is het eigenlijk al te laat

Money, money, money. We kunnen niet alleen niet zonder, we willen vaak ook nog eens zo veel mogelijk van het slijk der aarde. Toch? Uit een verslag van de Federal Reserve Bank van New York blijkt nu dat je gemiddelde vermogen bepaald wordt in je bloeiende jaren als twintiger. Rijker dan dát word je niet. Tenzij er een financieel gelukje op je weg komt natuurlijk.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Zeven kaarten die bewijzen dat Canada geweldig is

Hoewel het land minder inwoners telt dan onder meer Frankrijk, Italië of Birma, beschikt Canada natuurlijk wel over een enorm uitgestrekt grondgebied. De website Businessinsider heeft een videoclip gepubliceerd waarin een aantal statistieken en kaarten over Canada bewijzen hoe belangrijk het land wel is. Enkele cijfers op een rijtje:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Marc Faber: ‘Overheden zullen het goud van de mensen confisceren’

Legendarische belegger Marc Faber ziet een sterk jaar voor goud in 2015. Maar in feite is hij niet bezorgd over de prijs van goud, voor Faber maakt het niet uit of goud $ 500, $ 1.000 of $ 5.000 waard is, Faber is vooral bezorgd dat hij zijn goud zal kunnen bijhouden, dat de overheden het niet confisceren.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 11 februari 2015

Nog een bank (Denenmarken) dat geld vraagt om er je spaargeld te mogen stallen

Spaarders van de FIH Erhvervsbank in Denemarken betalen sinds kort 0,5 procent rente over geld dat ze op hun spaarrekening stallen. 

“Als mensen hun geld bij ons willen stallen, willen we er geen verlies op maken”, zegt financieel topman Palle Nordahl van FIH Erhversbank woensdag tegenover The Wall Street Journal.