EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16021 tot 16025
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Duitse politici: "Geef de Grieken nazigeld terug"

Krijgt Griekenland na lang zeuren en dreigen dan toch zijn zin en betaalt Duitsland een oorlogsschuld van vele miljarden terug? Duitse politici dringen er bij bondskanselier Angela Merkel op aan om eindelijk de portemonnee te trekken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Market Update (18 maart 2015)

Rabobank bereid zich voor op negatieve rente, veel interesse voor koopwoningen door lage maandlasten, demonstranten steken politieauto's in Frankfurt in brand, China verkoopt opnieuw dollars en Europese landen sluiten zich aan bij nieuwe Chinese ontwikkelingsbank.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Olie-topman noemt huidige situatie erg pijnlijk

De dramatische prijsdaling van olie en de overdracht van rijkdom naar de consumenten, zal erg pijnlijk worden voor de olie- en gasindustrie. Dat zei Bob Dudley, CEO van BP tegenover Cnbc.

De dramatische prijsdaling van olie en de overdracht van rijkdom naar de consumenten, zal erg pijnlijk worden voor de olie- en gasindustrie. Dat zei Bob Dudley, CEO van BP tegenover Cnbc.

Tijdens de Economic Development Conference in Egypte zei Dudley dat de olieprijzen, die zo’n 60 procent zijn gedaald sinds juni, een grote schok zijn geweest voor bedrijven zoals BP. De industrie heeft geleefd in een ‘wereld van luxe’ in de afgelopen jaren, toen de olieprijs boven de 100 dollar per vat stond, legt de CEO van BP uit. ‘Inmiddels zijn we terug in de normale wereld van volatiliteit voor de olie- en gasprijzen’, zei hij. ‘Alles wat zo snel gebeurt, kan onbedoelde consequenties hebben.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Wat gaven Amerikaans miljardairs weg in 2014?

De miljarden voor goede doelen vlogen weer over tafel als we de site van The Chronicle of Philantropy mogen geloven. Het zijn vooral de jongens uit de ‘nieuwe economie’ die nogal wat geld weggaven. Zes van de tien zijn mensen zijn van Microsoft, WhatssApp, Facebook, Google en zo. De miljarden die men daar verdient en verdiende worden ook in honderden miljoenen weer terug gepompt in goede doelen. Hieronder kun je lezen aan wat en hoeveel de top 10 van deze donerende miljardairs weggaven.Wat gaven Amerikaans miljardairs weg in 2014?

[...]

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Zilveranalyse Roy 16 maart 2015

Deze week werd de uitgesproken verwachting van vorige week ingevuld, de daling werd vervolgd.

Deze week werd de uitgesproken verwachting van vorige week ingevuld, de daling werd vervolgd.

Na de forse daling van vorige week vrijdag  wisten de stieren op maandag niet wat te doen en konden ze geen tegengas geven zodat de beren min of meer vrij spel hadden. Met een geringe omzet kon zo eenvoudig een lager niveau worden opgezocht.

De besluiteloosheid of was het machteloosheid van de stieren was ook op de dinsdag te bespeuren, ook nu konden de beren vrij gemakkelijk terreinwinst boeken. De omzet steeg daarbij iets maar bleef nog steeds beneden het 60 dgs. gemiddelde hetgeen duidt op een afwezigheid van strijd/verzet.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs