EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16021 tot 16025 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

China zoekt monetaire erkenning

China laat de jongste tijd van zich horen. Niet enkel via de Aziatische Investeringsbank, die als tegengewicht moet dienen tegen de Westerse IMF en Wereldbank, wil de Volksrepubliek bewijzen dat ze op het financiële gebied mondiaal meespeelt.

Op monetair vlak laat China nu opnieuw van zich horen. De Reminbi zoals de valuta voluit heet, maar laten wij het voor de eenvoud op Yuan houden, zou binnenkort met wat geluk een hoge internationale status krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Dit zijn de tien beste belastingparadijzen

De fiscus aast op uw centen en ook de staatsveiligheid probeert u via de belastingdiensten op te sporen. Uitwijken dan maar? Naar waar? Het advocatenkantoor Bradley Hackford heeft een ranglijst opgesteld van ideale belastingparadijsjes. Het advocatenkantoor is uitsluitend bezig met het ‘hervestigen’ en met de ‘herallocatie’ van klanten, zo lezen we op hun website.

Opvallend is dat vele plekken om je geld heen te verslepen, zich eigenlijk niet heel ver van ons vandaag bevinden. Wie denkt dat je per se naar de andere kant van de wereld moet om de belastingdienst te ontwijken, heeft het mis. Maar liefst vijf van de bestemmingen uit de top-10 zijn Europees.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Daar is de economische lente!

Prachtig nieuws mochten wij vernemen. De economische lente zou zijn aangetreden. Althans dat beweren de media toch, in navolging van de Pierre Moscovici. Deze eurocommissaris buigt zich over financiën, economisch beleid en belastingen.

Prachtig nieuws mochten wij vernemen. De economische lente zou zijn aangetreden. Althans dat beweren de media toch, in navolging van de Pierre Moscovici. Deze eurocommissaris buigt zich over financiën, economisch beleid en belastingen.

Tijdens een persconferentie kon de Franse Moscovici zijn vreugde niet onder stoelen of banken steken. De economie in de eurozone zou met meer dan een procent groeien dit jaar.

Wil dit dan zeggen dat we de crisis helemaal achter ons kunnen laten? Allerminst. De staatsfinanciën van vele EU-landen blijven ver in het rood, de overheidsschulden zijn nog steeds gigantisch en ook de werkloosheidscijfers, zeker die onder jongeren, zijn in het gros van de landen niet om over naar huis te schrijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

‘Een op de zes Nederlanders heeft vakantiegeld nodig om rond te komen’

Het vakantiegeld gaat niet altijd op aan vakantie. Volgens het economisch bureau van ABN Amro hebben 16 procent van de Nederlanders dit extraatje plus het geld dat ze jaarlijks terugkrijgen van de Belastingdienst, nodig om rond te komen.

Dit is voornamelijk het geval bij mensen die minder verdienen dan een modaal inkomen (minder dan 35.000 euro bruto per jaar), meldde de bank dinsdag. ABN deed onderzoek naar het gebruik van vakantiegeld.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Moody’s ziet uitdaging voor de ECB

De eurozone zou wel eens heel snel kunnen herstellen wanneer Griekenland de muntunie verlaat. Toch kunnen de gevolgen voor het vertrouwen van beleggers erg vergaand zijn. Dat stelt Moody’s Investors Service. ‘Wij denken dat de directe impact behoorlijk beperkt zal zijn. Griekenland is een erg klein onderdeel van de economie van de eurozone’, vertelde Alastair Wilson

‘Wat lastiger wordt om te voorspellen is echter de impact op het vertrouwen in de financiële markten en daarmee dus de potentiële implicaties voor de Europese obligatiemarkt. Dat blijkt wel uit de dynamiek die we gezien hebben tijdens de piek van de crisis in 2011-2012.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs