EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16046 tot 16050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Deze 5 miljardairs onthullen hun beste ideeën

Miljardairs hebben een bevoordeelde positie als het aankomt op investeren. Hun uitgebreid netwerk, de mogelijkheid om de wereld rond te reizen, en massa’s geld dat moet geïnvesteerd worden… het zorgt dat ze gemakkelijker opportuniteiten ontdekken dan u en ik.

Die opportuniteiten deelden ze recent op de Milken Institute Global Conference. Fondsmanagers, venture capitalists en verschillende miljardairs deelden er hun ideeën. Waar zetten zij nu hun geld aan het werk?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Marc Faber: Aandelen gaan op zijn minst 40 procent dalen!

Al jaren voorspelt deze belegger een hoop onheil voor aandelenbeleggers. Ondertussen heeft hij aandelen natuurlijk fors zien oplopen en is hij er klaar mee: hij luidt zijn alarmbellen harden dan ooit. Over wie we het hebben?

Al jaren voorspelt deze belegger een hoop onheil voor aandelenbeleggers. Ondertussen heeft hij aandelen natuurlijk fors zien oplopen en is hij er klaar mee: hij luidt zijn alarmbellen harden dan ooit. Over wie we het hebben?

Marc Faber, de auteur van het Gloom, Boom & Doom Report gelooft dat Amerikaanse aandelen en aandelen in veel andere plekken ter wereld zich bevinden in een bubbel, gecreëerd door centrale banken. En hoewel hij stelt geen tijdsaanduiding te kunnen geven van wanneer de bubbel zal barsten, denkt hij wel dat als de bubbel barst, de uitkomst verschrikkelijk zal zijn voor beleggers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 3 mei 2015

De 10 gedroomde bestemmingen voor belastingontduikers

Elk jaar publiceert het advocatenkantoor Bradley Hackford zijn top tien van fiscale paradijzen. Niet toevallig want het kantoor werkt vooral voor cliënten die naar een belastingparadijs zouden willen verhuizen. Bij de samenstelling van de top tien hielden de advocaten rekening met de belastingvoeten, maar ook met de levenskwaliteit en de lokale juridische en fysieke veiligheid. Hieronder volgt de lijst met de gedroomde bestemmingen van belastingontduikers wereldwijd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 3 mei 2015

Stijgt de euro of daalt de dollar?

De Amerikaanse dollar daalt donderdag voor de zevende dag op rij en flirt met de grens van 1.12 euro. De onafgebroken stijging van de ‘greenback’ - zowat iedereen was het enkele weken geleden nog eens over het feit dat pariteit onvermijdelijk en slechts een kwestie van tijd was - lijkt een pauze te hebben ingelast, nu de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van 2015 tot stilstand lijkt gekomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 3 mei 2015

'EU heeft een 'Plan B': een Grieks failliet zonder een Grexit'

Duitsland en de Europese Centrale Bank praten over een ‘plan B’ waarbij de regering van de Griekse premier Alexis Tsipras zou worden vervangen door een kabinet van technocraten en waarbij Griekenland zou worden toegelaten failliet te gaan zonder de eurozone te verlaten. Dat schrijft de Italiaanse krant La Stampa.  Hoe zo'n machtswissel zou worden georganiseerd wordt niet vermeld, wel dat het om 'een zeer complexe operatie gaat'.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs