Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1606 tot 1610
Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 18 mei 2017

Private schulden VS terug op recordhoogte

De totale private van Amerikaanse huishoudens waren in het eerste kwartaal van dit jaar voor het eerst weer groter dan de piek van 2008, vlak voor het uitbreken van de wereldwijde kredietcrisis. De kredietverlening is de laatste jaren weer sterk toegenomen door de combinatie van een extreem lage rente en een verbeterd consumentenvertrouwen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 18 mei 2017

Grootste daling Dow Jones sinds september

De aandelenmarkten in de Verenigde Staten gingen woensdag hard onderuit. De populaire Dow Jones index sloot 1,8% lager op 20.606,93 punten, het laagste niveau sinds september. De S&P 500 index, die dinsdag nog een recordniveau bereikte, ging eveneens met 1,8% onderuit en bereikte een slotkoers van 2.357 punten. De NASDAQ index van technologieaandelen verloor zelfs 2,6% en sloot woensdag op een niveau van 6.011,23 punten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 mei 2017

Nederlandse economie presteert meer dan uitstekend

Het gaat goed met de Europese Unie, de economieën van verschillende eurolanden zijn stevig aan het herstellen en eentje daarvan steekt er met kop en schouders bovenuit, namelijk die van onze Noorderburen. Nederland zag zijn economie tijdens het eerste kwartaal van dit jaar groeien met 3,4 procent in vergelijking met het jaar ervoor, het hoogste niveau sinds 2008.

Bron: goudverzekerd
Geplaatst: woensdag 17 mei 2017

Dollar Index daalt tot laagste punt sinds november

De onrust rondom Trump lijkt ook zijn stempel te drukken op de financiële markten. Zo staat de dollar flink onder druk en staat de Dollar Index op het laagste niveau sinds november 2016.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 17 mei 2017

Deep State en massamedia gaan vol voor staatsgreep tegen Trump

‘Grootschalige rellen in VS als afzettingsprocedure officieel in gang wordt gezet’

Zoals we al voorspelden lijkt president Donald Trump het doelwit van een ware staatsgreep te worden, gepleegd door het establishment van beide partijen in Washington, de ‘Deep State’ schaduwregering achter de Clintons, en de door hen gecontroleerde massamedia, die allen functioneren als werktuigen van de extreemlinkse globalistische ‘Nieuwe Wereld Orde’. Middels klassieke propaganda technieken, disinformatie en nepnieuws moet het Amerikaanse volk zover gebracht worden om een afzettingsprocedure tegen Trump, bedoeld om hem nog dit jaar uit het Witte Huis te krijgen, te accepteren en te ondersteunen.