EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1606 tot 1610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

EU waarschuwt Trump voor handelsoorlog

De Europese Unie heeft de Amerikaanse president Trump gewaarschuwd dat er vergeldingsacties zullen volgen, indien de regering in Washington besluit importbeperkingen op te leggen aan Europese bedrijven. Met deze waarschuwing probeert de EU de Amerikaanse regering op andere gedachten te brengen, voordat de situatie escaleert richting een trans-Atlantische handelsoorlog.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Brexitgesprekken kunnen nu echt beginnen

De onderhandelingen over de door het Verenigd Koninkrijk gevraagde overgangsperiode na de brexit kunnen van start gaan. De EU-ministers voor Europese Zaken hebben maandag het mandaat van hun onderhandelaar Michel Barnier vastgesteld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Na drie grootste banken van Nederland nu ook Nederlandse belastingdienst getroffen door cyberaanval

Rabobank is vandaag getroffen door een DDoS-aanval. Klanten van de Nederlandse bank konden niet op de website of de app terecht. Ook betalingen via iDeal werkten niet. Ook de Nederlandse Belastingdienst werd getroffen door een DDoS-aanval. Gisteren gingen ook al ING en ABN Amro uit de lucht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 5 - 2018

Zoals vorige week al verwacht moest de echte aanval van de beren op het 200 d. MA nog komen en die kwam dan ook de afgelopen week.

Zoals vorige week al verwacht moest de echte aanval van de beren op het 200 d. MA nog komen en die kwam dan ook de afgelopen week.

Op maandag was er nog weinig actie te bespeuren, de beren probeerden wel wat druk uit te oefenen maar dat mocht geen naam hebben. De omzet was zeer laag zodat de stieren het MA makkelijk konden verdedigen ook al resulteerde aan het eind van de dag een rode candle.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 29 januari 2018

Tijd voor Crypto? - Na ING en ABN AMRO, nu ook Rabobank getroffen door cyberaanvallen

Rabobank wordt momenteel getroffen door een DDoS-aanval. Klanten van de bank kunnen daardoor niet op de website of de app van de bank terecht. Ook betalingen via iDeal werken niet.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs