Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 16056 tot 16060
Bron: stopdebankiers.eu
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

Een eyeopener voor de regerende zombies onder ons!

Om u te behoeden tegen alles wat de massamedia u nooit zal vertellen, hebben we besloten om één en ander de revue te laten passeren. Een uitleg die staat als een paal boven water! Een uitleg die geen enkele econoom of regeringsfunctionaris ooit zal tegenspreken! Want, wat we te vertellen hebben IS DE SIMPELE WAARHEID!

Al opgemerkt dat de olieprijzen zo ontzettend gezakt zijn dat de Nederlandse benzine-prijzen niet erg gezakt zijn!, en als ze zakken de regering wel een belasting bedenkt om deze hoog te houden. Dat laat toch zien dat de belastingwet uitsluitend is geschreven om de rijken nog wat rijker te maken. Dat maakt de belastingdienst toch werkelijk een maffiose onderneming, of niet? Tja, als we deze lijn dan doortrekken hoe zouden we dan een regering moeten noemen? En, de premier? Capo di tutti Capi? Il Capo dei Capi?

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

Bitcoin wisselkantoor Anycoin Direct nu ook actief in Canada

Bitcoin wisselkantoor Anycoin Direct heeft aangekondigd dat ze een investering van €500.000 heeft gekregen en voortaan ook haar diensten gaat aanbieden in Canada. Het bedrijf streeft ernaar het kopen en verkopen van bitcoin gemakkelijk toegankelijk te maken. Anycoin direct is actief sinds april 2013 en biedt tegenwoordig ook haar diensten aan in geheel Europa. De investering maakt het nu mogelijk om de diensten ook buiten Europa aan te gaan bieden, beginnend in Canada.

Bron: nos.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

Griekse beurs fors onderuit

De beurs van Athene is vandaag hard onderuit gegaan. Vooral de financiële aandelen krijgen forse klappen. En de rente op Griekse staatsobligaties loopt verder op.

De beursindex van Athene noteerde halverwege de middag een verlies van meer dan zeven procent. Grote banken als de Alpha Bank (min 23 procent), De National Bank of Greece (min 28 procent) en de Piraeus Bank (min 30 procent) leveren fors in.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

EU wil nieuwe sancties tegen Rusland, maar Tsipras ligt dwars

Wegens de escalatie in Oekraïne wil de Europese Unie zowel de pro-Russische rebellen als het buurland Rusland verder onder druk zetten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

Chinese kredietbeoordelaar positiever over Nederlandse economie

De Chinese kredietbeoordelaar Dagong Global is positiever over de Nederlandse economie.

Dat meldt Het Financieele Dagblad woensdag. Het bureau heeft de vooruitzichten voor de Nederlandse kredietwaardigheid verhoogd naar stabiel.

Nederland behoudt daarmee de kredietstatus AA+. Dat is een trede lager dan de hoogste status AAA. 

Dagong verwacht dat het broze herstel van de economie doorzet, omdat de de huizenmarkt aantrekt.