EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16056 tot 16060
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Financiële repressie in Frankrijk

Frankrijk gaat nog meer beperkingen opleggen aan contante betalingen, zo verklaarde de Franse minister van Financiën Michel Sapin eerder deze maand. Vanaf september wordt het maximale bedrag dat Fransen contant mogen betalen verlaagd van €3.000 naar €1.000, terwijl de limiet voor buitenlanders van €15.000 naar €10.000 wordt teruggebracht.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Aantal vacatures in Duitsland op hoogste niveau in zeker elf jaar

Het aantal jobaanbiedingen in Duitsland is gestegen tot het hoogste niveau sinds het Duitse Agentschap voor Werk de statistieken elf jaar geleden begon bij te houden. Dat heeft het agentschap vandaag bekendgemaakt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Goedkope euro doet Europese aandelen aantrekkelijker ogen

De populariteit van Europese aandelen is aan het groeien. Zeker Amerikaanse beleggers vinden de weg naar onze beurzen. Dat zou volgens The Brics Post het onrechtstreekse gevolg zijn van het soepelere beleid van de Europese Centrale Bank (ECB).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Geen daling meer arbeidskosten Griekenland, wel in Portugal en Ierland

De gemiddelde arbeidskosten per gewerkt uur zijn afgelopen jaar niet meer gedaald in Griekenland. Dat was nog wel het geval in andere zwakke eurolanden, zoals Portugal.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 30 maart 2015

Zo doen verschillende sectoren het tijdens een renteverhoging in de VS

De financiële markten zijn al maanden in de ban van een mogelijke renteverhoging van de Amerikaanse Federal Reserve. Dat een renteverhoging geen jaren meer zal duren lijkt duidelijk, maar of de rente in de zomer wordt verhoogd, in september of pas begin volgend jaar daar lijken economen en marktvorsers het maar niet over eens te kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs