EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16071 tot 16075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

Stijgt de euro of daalt de dollar?

De Amerikaanse dollar daalt donderdag voor de zevende dag op rij en flirt met de grens van 1.12 euro. De onafgebroken stijging van de ‘greenback’ - zowat iedereen was het enkele weken geleden nog eens over het feit dat pariteit onvermijdelijk en slechts een kwestie van tijd was - lijkt een pauze te hebben ingelast, nu de Amerikaanse economie in het eerste kwartaal van 2015 tot stilstand lijkt gekomen.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

Column Kees de Kort | De Japanners blíjven graven

"Als je een klein Japannertje bent en je kijkt naar de toekomst, denk je: ik ga maar emigreren naar Europa." Volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort zijn de Japanse economische cijfers geen reden tot een feestje.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

Economisch herstel in eurozone zet zich voort

De economie van de eurozone zal zich verder herstellen. Daar gaat de Europese Centrale Bank (ECB) van uit. "Op korte termijn kunnen de monetaire beleidsmaatregelen die recent door de ECB geïntroduceerd werden, de lage olieprijs en de depreciatie van de euro ertoe bijdragen dat het herstel breder wordt en zich geleidelijk aan versterkt", aldus de ECB.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

30 april: waarom de beurs kantelt en 6 andere dingen die je moet weten

Waar komt de forse correctie van beurzen in de afgelopen dagen vandaan? Als de kudde een tijdje massaal één kant oploopt, kun je een plotselinge schok verwachten. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

Banken moeten hun buffers sterk vergroten

In de nasleep van de financiële crisis is veel gesproken over het aanscherpen van het bankentoezicht. De bankenlobby heeft echter essentiële veranderingen in de kern van het toezicht geblokkeerd. Banken hebben nog steeds te kleine kapitaalbuffers. Om de bankensector echt veiliger te maken, moet dit veranderen. Met grotere kapitaalbuffers komen banken minder snel in de problemen. Mocht overheidsingrijpen onvermijdelijk zijn, dan zal dat in ieder geval minder belastinggeld kosten.

[...]

Lees verder op Volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs