EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16076 tot 16080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 3 mei 2015

BNP krijgt nu formeel boete van 8,9 miljard dollar in VS

Het Amerikaanse gerecht heeft BNP Paribas vandaag formeel veroordeeld tot de betaling van een boete van 8,9 miljard dollar wegens schending van embargo's van de Verenigde Staten. De boete is een onderdeel van een akkoord met regulatoren dat in juli 2014 bekendgemaakt werd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Meer leed door renteswaps? Negatieve euriborrente van bank kan MKB-bedrijven pijn doen

Eén van de belangrijkste zakelijke rentetarieven, de euriborrente, is sinds een week negatief. Voor bedrijven die renterisico’s hebben afgedekt met afgeleide producten, kan dat een extra strop opleveren.

Eén van de belangrijkste zakelijke rentetarieven, de euriborrente, is sinds een week negatief. Voor bedrijven die renterisico’s hebben afgedekt met afgeleide producten, kan dat een extra strop opleveren.

Veel MKB-bedrijven zitten in hun maag met rentecontracten die ze met banken hadden afgesloten om zich in te dekken tegen rentestijgingen.

Doordat rentes de afgelopen jaren niet zijn gestegen, maar juist zijn gedaald, hebben zogenoemde ‘renteswaps’ zich in sommige gevallen tegen ondernemers gekeerd: ze kosten geld, in plaats van dat ze risico’s verminderen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Waarom Rand Paul, Richard Branson en Goldman bitcoin willen

In de nieuwste aflevering van De Week van Bitcoin praten we met Brock Pierce, verse voorzitter van de Bitcoin Foundation, over zijn ontmoeting met Amerikaanse presidentskandidaat Rand Paul, zijn deelname aan een privé conferentie van Richard Branson en de laatste investering van Goldman Sachs. Wat hebben deze partijen allemaal met elkaar gemeen? Hun grote interesse in bitcoin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Robert Went: Handelsverdrag TTIP en het gevaar van minder productcontrole

De discussie rond het handelsverdag TTIP met de Verenigde Staten is losgebarsten in Europa. Dat is goed volgens Robert Went, econoom van de Wetenschappelijke Raad voor Regeringsbeleid. Want er moet nog behoorlijk wat aan het verdrag gesleuteld worden voordat je van een goed verdrag kunt spreken.

Behalve de vrij algemeen bekritiseerde mogelijkheid voor bedrijven om overheden aan te klagen, die in het verdrag is opgenomen, ziet Went nog veel meer problemen in de TTIP-plannen die nu voorliggen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

De koning schaakt – deel 2

Mijn vorige bijdrage behandelde de stoelendans in de Saoedische hofhouding. Maar niet alleen het organigram van het Arabische land is ingrijpend gewijzigd. Ook economisch wordt het roer omgegooid.

Koning Salman heeft de afgelopen 2 maanden maar liefst 36 miljard dollar aan buitenlandse reserves gedumpt. Dat is goed voor 5% van het gehele Saoedische actief.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs