Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 16086 tot 16090
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Syriza gaat Brussel en Frankfurt uitdagen

De verkiezingen in Griekenland zijn voorbij en met een straatlengte voorsprong is het linkse Syriza als eerste over de meet gekomen. Nog op zondagavond hamerde partijleider Alexis Tsirpas dat door de overwinning van zijn partij er een einde was gekomen aan het harteloze bezuinigingsbeleid en aan de voortdurende vernedering van het land door de Trojka.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Dit is misschien de laatste kans om goud te kopen onder $ 1.300

De goudprijs bereikte vorige week voor de eerste keer sinds augustus 2014 opnieuw het niveau van $ 1.300. De rally was zo sterk dat de goudprijs technisch overkocht was waardoor we deze week een technische correctie mogen verwachten. Dit is dus misschien uw laatste kans om goud te kopen onder $ 1.300.

De 14-daagse relative strength index (RSI) bereikte vorige week het niveau van 76 waarin een getal boven de 70 aanzien wordt als een overkochte situatie. Door de kleine daling van de laatste dagen is de RSI gedaald tot een aanvaardbaar niveau. Dit wijst mogelijk op een consolidatie of lichte daling op korte termijn.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

DNB kocht 10 ton Goud in 2014

Goudreserves Nederland voor het eerst gegroeid sinds 1998 27 januari 2015 in Goud

Goudreserves Nederland zijn in december van 2014 gegroeid. Eind november bleek De Nederlandse Bank ruim 122 ton goud te hebben terug gehaald uit New York.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Bewegelijke euro dankzij Griekse verkiezingsuitslag

De euro is de laatste beursweek van januari enorm volatiel begonnen. Zo dook de munt tot onder het diepste punt in de afgelopen 11 jaar. Dit gebeurde nadat Griekse stemmers de Syriza-partij aan de overwinning hielpen. De partij zegt van plan te zijn de voorwaarden die horen bij het reddingspakket voor Griekenland opnieuw te willen bespreken. Aziatische aandelen daalden, samen met ruwe olie en industriƫle metalen. Europese beurzen sloten de eerste handelsdag na de uitslagen af met winst. De euro wist later op de dag weer te herstellen tot de 1,13 dollar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 27 januari 2015

Willem Middelkoop over manipulatie en bedrog

Paul Buitink sprak met Willem Middelkoop over onder andere patronen van bedrog, de situatie in Oekraïne, de laatste ontwikkelingen op de goudmarkt en de verandering van de machtsverhouding in de wereld.