EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16086 tot 16090 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Beurzen weer diep in het rood

De Europese aandelenbeurzen zijn woensdag met forse verliezen de handel uitgegaan, nadat een dag eerder ook al dieprode cijfers werden geschreven. Het sentiment op de beursvloer werd mede bepaald door zwakke cijfers over de Amerikaanse economie. Daarnaast wachten beleggers op het rentebesluit van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), later op de dag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Bernanke wordt ook adviseur bij Pimco

Ben Bernanke, de voormalig president van de Amerikaanse Federal Reserve, gaat aan de slag als adviseur bij Pimco. Dat maakte het investeringsfonds woensdag bekend.

Ben Bernanke, de voormalig president van de Amerikaanse Federal Reserve, gaat aan de slag als adviseur bij Pimco. Dat maakte het investeringsfonds woensdag bekend.

Bernanke trad begin vorig jaar af bij de Fed, na acht jaar aan het roer te hebben gestaan bij het Amerikaanse stelsel van centrale banken. Hij kreeg in die periode te maken met de wereldwijde financiële crisis.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Experts zien geen verdere daling voor euro

Na wat we de grootste daling sinds zijn invoering kunnen noemen, lijkt de euro nu een bodem te vinden. Een stortvloed aan geld dat ter beschikking wordt gesteld door de Europese Centrale Bank, wakkert de vraag vanuit de Verenigde Staten en andere internationale beleggers aan om aandelen uit de regio te kopen. Daarvoor is nodig, je raadt het al: de euro.

Wereldwijde fondsen en ETF’s die gericht zijn op Europese aandelen hebben ruim 63 miljard dollar aangetrokken dit jaar (tot 22 april). Dat is 70 procent meer dan in dezelfde periode van 2014, volgens data verzameld door EPFR Global.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Rusland is contact met ruimteschip kwijt – Crash op aarde dreigt

Een Russisch onbemand ruimtevrachtschip dreigt neer te storten op aarde. Het vluchtcentrum bij Moskou heeft de controle over het vaartuig verloren, zo is woensdag bekendgemaakt. Verwacht wordt dat het toestel in de dampkring vrijwel volledig zal verbranden.

Het gaat om het ruimtevaartschip Progress M-27M dat dinsdag werd gelanceerd en naar het internationale ruimtestation ISS zou moeten vliegen. Inmiddels is de vluchtleiding echter de hele controle kwijt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Groei Amerikaanse economie zwakt stevig af

De Amerikaanse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,2 procent gegroeid op jaarbasis. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Handel woensdag bekend.

Daarmee lag de groei veel lager dan in het laatste kwartaal van 2014, waarin 's werelds grootste economie nog met 2,2 procent groeide. De groei was ook veel beperkter dan verwacht, economen rekenden in doorsnee op een vooruitgang met 1 procent in de eerste drie maanden van 2015.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs