EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16091 tot 16095 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Euro gaat met sprongen omhoog ten opzichte van USD, pariteit blijkt luchtkasteel te zijn

Tegen alle eerdere voorspellingen van de voorbije weken en maanden is de euro volop bezig aan een opmars ten opzichte van de USD. Waar velen denken dat dit een correctie is op de eerder hevige bewegingen op de forexmarkten is de werkelijke reden dieper te zoeken. De oplossing voor deze vragen is te vinden in diepere verschuivingen in de mondiale economie.

Waar de neergang door het QE-programma van Draghi nog een langlopend verhaal leek te worden, gaat de euro plots met sprongen omhoog. Woensdag werd de 1,10 USD grens doorbroken, donderdagochtend reeds de 1,1250 USD. Vele valuta experts waren volledig verrast.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Richard Branson organiseert Bitcoin & Blockchain bijeenkomst op prive eiland

Volgende maand zal de creme-de-la-creme van de bitcoingemeenschap een gezellig onderonsje hebben op het prive-eiland van niemand minder dan Richard Branson tijdens de "Blockchain summit". De multi-miljardair, onder andere bekend van zijn luchtvaartmaatschappij en platenlabel, steekt zijn enthousiasme voor Bitcoin niet onder stoelen of banken. Zo investeerde hij eerder al in Bitpay en accepteerde hij Bitcoin voor, zijn bedrijf voor ruimte-reizen, Virgin Galactic.

De Blockchain summit zal plaatsvinden op Necker island in de Britse maagdeneilanden van 25 tot 28 mei. Tijdens het het evenement zullen er diverse discussies en presentaties plaatsvinden. Ook zal er, volgens de uitnodiging, "nagedacht worden over hoe de wereld maximaal kan profiteren van de baanbrekende technologie achter Bitcoin en de Blockchain".

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Moody’s negatiever over Griekse banken

Moody’s heeft zijn kredietoordeel voor drie Griekse financiële instellingen verlaagd. Dat maakte de firma donderdag bekend.

Moody’s heeft zijn kredietoordeel voor drie Griekse financiële instellingen verlaagd. Dat maakte de firma donderdag bekend.

De banken die werden afgewaardeerd zijn Piraeus Bank, National Bank of Greece en Alpha Bank. De verlaging is onder meer het gevolg van de aanhoudende verslechtering van de financiering en liquiditeit van de banken.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

Olieprijzen stijgen niet snel genoeg

Nu de energieprijzen zich enigszins aan het herstellen zijn, zou je bijna vergeten hoe het zover is kunnen komen. Op dit moment is het niveau ruwweg maar de helft van vorig jaar toen ruwe olie net niet aan 120 USD per vat noteerde.

Daarvoor hebben heel wat producenten zich diep in de schulden moeten steken. Vooral Amerikaanse olieboeren die het herstel graag zien komen, moeten zich nog een tijdje gedeisd houden. Zij die de dip hebben overleefd, hebben nog steeds te maken met een gigantische schuldenberg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 april 2015

Poetin aan zet in Koude Oorlog en valutaoorlog

De volgende zet in het grote schaaktoernooi van deze valutaoorlog is gemaakt. Op 23 april schudde de Russische president Vladimir Poetin de hand met de Argentijnse president Cristina Fernandez tijdens hun bezoek in het Kremlin in Moskou waar men heeft afgesproken de wereldreservemunt, de Amerikaanse dollar, buitenspel te zetten.

En zo lijkt een volgende set in twee oorlogen gezet te zijn in zowel de Koude Oorlog tussen NAVO en Rusland, alsook in de valutaoorlog waarin het belang van valuta’s steeds verder worden aangetast. De twee machtsblokken liggen elkaar al langere tijd dwars waar het elkaar sancties over en weer oplegt in navolging op het terugvorderen van het Krim door Rusland, voorheen per ongeluk cadeau gedaan aan Oekraïne.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs