EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16096 tot 16100
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

“Het is veel te vroeg om uit aandelen te stappen”

Beleggers lijken zich steeds vaker af te vragen of de rally in aandelen niet snel ten einde kan komen. Zeker wat betreft Amerikaanse aandelen nemen de zorgen van beleggers steeds meer toe.

Onzin, zegt Barry Bannister van Stifel. De wereldwijde economie kan de Amerikaanse S&P 500 in de tweede helft van dit jaar doen stijgen naar 2350 punten.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

BNP Paribas ontkent dat het Grieks papier als "risicoarm" verkocht

BNP Paribas Fortis zegt in een persbericht kennis te hebben genomen van een artikel zaterdag Le Soir met titel "Comment BNPP Fortis vous a fourgué ses titres grecs". Daarin werd gesteld dat ondanks interne waarschuwingen BNP Paribas Fortis eind 2009 Griekse obligaties aan de man bleef brengen als zo goed als risicoloos. Het artikel bevatte volgens de mededeling van de bank "valse beschuldigingen".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Griekenland zoekt steun bij Rusland

Het noodlijdende Griekenland zoekt steun bij Rusland. In Brussel wordt deze toenadering met argusogen bekeken.

Het noodlijdende Griekenland zoekt steun bij Rusland. In Brussel wordt deze toenadering met argusogen bekeken.

Volgens de site wil de Griekse overheid aan Moskou vragen of de gasprijs voor Griekse huishoudens omlaag kan.

Bovendien wil de regering van Alexis Tsipras proberen de export van onder meer vers fruit richting Rusland weer op gang te brengen. Sinds afgelopen zomer boycot Rusland een hele reeks producten uit de EU.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Beursweek: deal met Iran, onrust in Jemen en banen in de VS

De beurshandel staat de komende week in het teken van een aantal geopolitieke factoren en een flinke hoeveelheid macrocijfers. Beleggers krijgen onder meer te maken met onderhandelingen over het Iraanse atoomprogramma, overleg in de Arabische Liga over Jemen en verkiezingen in Nigeria. Op macrogebied ligt het zwaartepunt op vrijdag, met een rapport over de banengroei in de VS in maart.

Vorige week besloten veel beleggers om hun winsten te verzilveren na de stevige opmars in de voorgaande weken. De AEX stond op dinsdag nog kortstondig boven 500 punten, maar daarna kwam de klad er in. De graadmeter van de Amsterdamse beurs sloot vrijdag 0,1 procent lager op 485,73 punten. De Europese beurzen leden het grootste verlies op weekbasis van dit jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Belofte Saudische koning stuwt beurzen

De belofte van de Saudische koning Salman om te zorgen voor stabiliteit in Jemen leidde zondag tot flinke winsten op aandelenbeurzen in het Midden-Oosten. De toonaangevende Tadawul All Share Index in Saudi-Arabië steeg rond 13.30 uur Nederlandse tijd 1,8 procent, de grootste plus in zes weken.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs