EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1611 tot 1615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Dit is het belangrijkste dat je moet weten over goud

Het belang van goud wordt steeds groter. Sinds 2001 stijgt de investeringsvraag naar het gele edelmetaal met 18% per jaar. Een hoge waardering bij aandelen, vastgoed en obligaties maakt dat goud belangrijker dan ooit is in een goed gediversifieerde portefeuille. Stijgende rentevoeten maken de puzzel compleet om nu goud te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

ECB houdt opnieuw rente onveranderd

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft de belangrijkste rente van de centrale bank, de herfinancieringsrente, onveranderd gelaten op 0 procent. Banken kunnen zo gratis lenen bij de centrale bank. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Cryptomarkt kreunt onder strengere regulering cryptobrokers in Japan en de VS

Bitcoin daalde voor de 3e dag op rij en diptr $10.000 na enkele negatieve berichten. Zo gaan de beurswaakhonden in Japan en de Verenigde Staten strenger optreden tegen cryptobrokers en zijn er geruchten over een hack op Binance. De totale marktkapitalisatie van de cryptomunten zweeft nu rond $400 miljard waar eerder een uitbraak boven $500 miljard in de maak was.

We zetten even de meest recent feiten op een rijtje:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Bitcoin Whale verkoopt voor $400 miljoen BTC … en hij is nog niet klaar

Nobuaki Kobayashi is een grote speler op de Bitcoinmarkt. Hij is namelijk de advocaat van het failliete Mt. Gox. Kobayashi werd belast met de taak om de overgebleven Bitcoins van Mt. Gox te verkopen om de gedupeerden te vergoeden. Sinds september verkocht hij al voor $400 miljoen Bitcoin en Bitcoin Cash… en hij is nog lang niet klaar met de liquidatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Japanse toezichthouder straft zeven cryptobeurzen

De Japanse financiële toezichthouder heeft zeven cryptobeurzen op de vingers getikt in een poging om consumenten te beschermen tegen de soms risicovolle handel in cryptomunten. Twee beurzen moeten tijdelijk de deuren sluiten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs