EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1611 tot 1615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Laatste kans om nog te veranderen van Zorgverzekering

Wist u dat ruim 15% van de mensen in Nederland op de laatste dag van het jaar nog altijd geen keuze heeft gemaakt voor een nieuwe zorgverzekering?

Wist u dat ruim 15% van de mensen in Nederland op de laatste dag van het jaar nog altijd geen keuze heeft gemaakt voor een nieuwe zorgverzekering?

Elk jaar veranderen er weer verschillende zaken en veel mensen schuiven het afsluiten voor zich uit. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want de verschillen zijn nog nooit zo groot geweest!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Deze boeken moet je volgens bekende ondernemers lezen

"Game changing" ceo's lezen volgens Inc magazine zeker vier boeken per maand. Maar de keuze is reuze. Welke boeken moet je lezen?

NUzakelijk vroeg vijf bekende ondernemers naar hun favoriete boeken en films.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Ja: Ripple is veel geld waard en: Nee het wordt niet de nieuwe Bitcoin

Wat is Ripple en waarom is het zoveel waard geworden? Ripple heeft Ethereum ingehaald qua marktwaarde welke nu rond de 8.7 Miljard dollar schommelt. Op het moment van schrijven is één ripple 2,2 dollar waard waarmee deze bijna 350x over de kop is gegaan sinds december 2016. We hebben tot nu toe minimale aandacht besteed aan Ripple omdat het, want ons betreft, niet de eigenschappen bevat die een cryptocurrency aantrekkelijk maken. Sterker nog het is niet echt een cryptocurrency. Wordt Ripple enkel gekocht omdat het nu nog zo goedkoop is en wat is Ripple eigenlijk?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Btw voortaan ook in Saoedi-Arabië en Verenigde Arabische Emiraten

Twee oliestaten op het Arabische schiereiland hebben besloten met ingang van 2018 belasting over de toegevoegde waarde, de btw, in te voeren.

De belastingautoriteiten in Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten hebben dit laten weten. Het btw-tarief is 5 procent. Talrijke diensten en producten worden belast, zelfs benzine.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 31 december 2017

Elke 8 minuten valt in de VS een dode door een overdosis

ANALYSE – Overdosissen zijn voor het eerst in de geschiedenis nu de belangrijkste doodsoorzaak bij Amerikanen jonger dan 50. Meer mensen spuiten zich dood dan dat er sterven door kogels in de VS nu, of dan dat er omkomen in het verkeer of zelfs stierven aan de gevolgen van aids op het hoogtepunt van die crisis in de jaren 90.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs