EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16106 tot 16110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Winst Gazprom in vrije val

Gazprom, het grootste gasconcern van Rusland, heeft de winst in 2014 zien dalen met maar liefst 86 procent. De forse afname wordt toegeschreven aan een lagere waarde van de roebel.

Dit meldt Gazprom woensdag. Onder aan de streep hield Gazprom 157 miljard roebel (1,8 miljard euro) over. Een jaar eerder rapporteerde Gazprom nog een winst van 1.165 miljard roebel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Economie was groter dan gedacht in 2012

De Nederlandse economie was in 2012 groter dan gedacht, waardoor de achteruitgang in dat jaar minder hevig was dan eerder werd verondersteld.

[...] Daaruit bleek dat het bruto binnenlands product (bbp) van Nederland in 2012 0,7 procent groter was dan eerder gedacht. Dat betekent dat de economie dat jaar met 1,1 procent kromp, in plaats van met 1,6 procent zoals eerder werd gemeld. Vooral de groot- en detailhandel deed het beter dan gedacht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Goud profiteert van deal tussen Venezuela en Citigroup

Goud steeg aan het begin van deze week boven de 1200 dollar per ounce uit op wat de beste dag voor het edelmetaal was sinds januari. Dit gebeurde te midden van intriges rondom een deal tussen Venezuela en Citigroup, waarbij 1 miljard dollar in contanten wordt betaald voor een deel van de goudreserves van het land.

In ruil krijgen president Nicolas Maduro en zijn socialistische regering het geld dat ze nodig hebben en mislopen door de forse daling van de olie-inkomsten. Reuters meldde vrijdag dat de Venezolaanse centrale bank naar verwachting 1,4 miljoen ounces goud zou geven in ruil voor de cash en dat het land rente zou moeten betalen over het geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Tsipras overweegt referendum als EU te veel eist

De Griekse premier Tsipras verwacht binnen twee weken een deal met de EU over 7 miljard euro aan hulpleningen. Maar als de andere eurolanden eisen stellen die voor zijn regering onacceptabel zijn, overweegt hij een referendum daarover. Tsipras zei dat in zijn eerste grote tv-interview sinds hij aan de macht is.

[...]

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Sterke dollar kost bedrijven miljarden

JP Morgan Chase – de grootste bank in de VS – heeft haar fysieke zilver voorraden opgewaardeerd tot 55 miljoen ounces. CEO Jamie Dimon liet vorige maand weten dat er een grote financiële storm op komst is. Citigroup de derde bank van de VS sloot afgelopen week een deal ter waarde van $1 miljard met Venezuela aangaande haar fysieke goudreserves. De op een na grootste bank van de VS Bank of America Merrill Lynch (BAML) liet vorige week donderdag weten dat ook zij bezorgd is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs