EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16111 tot 16115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Aandeel Twitter crasht met 26%, begin beurscorrectie?

Twitter Inc. maakte zonet de resultaten  bekend van het eerste kwartaal van 2015. Deze voldeden enerzijds niet aan de verwachtingen maar anderzijds werden ook de toekomstige prognoses naar beneden bijgesteld. Als voornaamste oorzaak wordt gewezen op het probleem om nieuwe gebruikers en adverteerders aan te trekken. Het aandeel viel dan ook met ruim 26% terug, een triest diepterecord. De handel werd tijdelijk stilgelegd door de scherpe daling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Wat brengt het meeste op: aandelen, goud, obligaties?

Maandagavond werd er in de Bourla in Antwerpen geen opera opgevoerd. Wel verzamelden er honderden nieuwsgierigen om een lezing bij te wonen van Professor Paul Marsh, econoom aan de London Business School.

Opbrengsten uit obligaties zullen nog zeer langdurig laag blijven. Zelfs lange termijn bonds van overheden zijn vaak negatief. Zwitserse en Deense overheidspapieren hebben een negatieve opbrengst, zelfs op een periode van twintig jaar. Dit wijst er op dat de rentes nog lang zeer laag blijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Fed-besluit houdt Wall Street in wachtkamer

De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn dinsdag per saldo amper in beweging gekomen. Gunstige en tegenvallende kwartaalcijfers van een flink aantal bedrijven waren nagenoeg tegen elkaar weg te strepen. Daarnaast leken beleggers te wachten op het rentebesluit en het daarbij horende commentaar van de Fed op woensdag.

De Dow-Jonesindex stond in het laatste handelsuur 0,4 procent hoger op 18.105 punten en steeg de S&P 500 0,2 procent tot 2114 punten. De Nasdaq daalde 0,1 procent tot 5052 punten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Bitsim maakt van iedere telefoon een bitcoin-wallet

De overlay, ook wel een zero-footprint sim genoemd, laat de telefoon denken dat er een sim aanwezig is en laat de sim denken dat er een telefoon is. De overlay vangt dus de commando's tussen sim en telefoon af en stuurt deze door indien nodig. De commmunicatie met het bitcoin-netwerk gebeurt door middel van gecodeerde sms berichten waardoor het niet uitmaakt welke telefoonprovider je gebruikt en of de bewuste provider het ermee eens is.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Tsipras: Merkel is zwak. ECB onbetrouwbaar

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft nog maar eens op niet mis te verstane wijze uitgelegd hoe hij over de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Europese Centrale Bank (ECB) denkt. Spoilers: het is niet positief.

[...]

Lees verder op powned.tv
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs