EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16136 tot 16140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 28 april 2015

Zweeds moederbedrijf Nuon schrapt 1.000 banen, maar niet duidelijk hoe Nuon geraakt wordt

Het Zweedse energieconcern Vattenfall, moederbedrijf van het Nederlandse Nuon, schrapt nog eens duizend banen in verband met de aanhoudend slechte stroom- en gasmarkt.

Het Zweedse energieconcern Vattenfall, moederbedrijf van het Nederlandse Nuon, schrapt nog eens duizend banen in verband met de aanhoudend slechte stroom- en gasmarkt.

Dat maakte de onderneming dinsdag bekend bij de presentatie van de eerstekwartaalcijfers.

Het banenverlies zal het hele bedrijf treffen, aldus een woordvoerster van Nuon. Welke bedrijfsonderdelen of landen precies worden getroffen, is nog niet bekend. Eerder dit jaar kondigde Vattenfall al een nieuwe organisatiestructuur aan, waarbij het bedrijf wordt onderverdeeld in marktsegmenten in plaats van geografische regio’s. De nieuwe indeling is sinds 1 april van kracht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2015

Particuliere beleggers meest positief in 8 jaar

Nederlandse particuliere beleggers blijken meer optimistisch te zijn dan ze in bijna 8 jaar geweest zijn. Zo blijkt uit de maandelijks ING BeleggersBarometer die in april uitkomt op een stand van 148 punten, waarmee optimistische beleggers duidelijk in de meerderheid zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2015

Brexit kost elke Brit 4.900 euro

Twee gerenommeerde Duitse denktanks hebben gewaarschuwd voor de gevolgen van een eventueel vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. Dat gaat de Britten mogelijk bijna 4.900 euro per persoon kosten, vrezen onderzoeksinstituut Ifo en de Bertelsmann Stichting, meldde  maandag The Daily Telegraph.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2015

Degradatie Varoufakis, maar Griekse premier gaat door met Merkel-bashing

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft hard uitgehaald naar bondskanselier Angela Merkel, voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie en de president van de Europese Centrale Bank, Mario Draghi. Zij houden koste wat het kost vast aan bezuinigingen en willen niet bewegen in de onderhandelingen met Athene, aldus de regeringsleider.

In een televisie-interview maandagavond laat moest vooral de Duitse bondskanselier het ontgelden. ,,Merkel is politiek zwak, daarom kan ze niet toegeven dat het Griekenlandbeleid de afgelopen jaren niet gefunctioneerd heeft”, zei Tsipras volgens de Duitse krant Bild. Saillant detail is volgens het dagblad dat hij zondag nog Merkel had gebeld om te smeken om snel meer Europees geld.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 april 2015

ECB werkt niet aan plannen voor Grexit

De Europese Centrale Bank (ECB) werkt momenteel niet aan een scenario waarin Griekenland de eurozone verlaat, ook wel aangeduid als 'Grexit'.

'Het vertrekken van Griekenland uit de eurozone is geen scenario waar wij aan werken", zegt Coeure. De Fransman zei eveneens dat er geen reden tot zorgen is over het economisch herstel dit en volgend jaar.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs