Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 16136 tot 16140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 25 januari 2015

Olieprijs boost wereldwijde economische groei met 20%

De fors gedaalde olieprijzen kunnen de wereldwijde economische groei dit jaar met 15 tot 20 procent doen stijgen, al zullen enkele landen fors verliezen. Dat meldt het hoofd van de Wereldbank. ‘Er zijn winnaars en verliezers dankzij de enorm gedaalde olieprijzen’, aldus Jim Yong Kim, president van de Wereldbank tijdens het World Economic Forum in Zwitserland.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: zondag 25 januari 2015

In welk land kun je het beste een bedrijf hebben? Nederland 11e

In welk land kun je het beste een bedrijf hebben? Naar welk land moet emigreren om nog een centje te kunnen verdienen? Het is misschien een wel heel makkelijk samengesteld lijstje van Forbes Magazine, maar toch. Er is naar niet al te veel factoren gekeken. Wij Nederlanders staan op de 11e stek. Da’s helemaal niet zo slecht dachten wij. Zie ook die andere landenlijstjes met heel veel cijfers over van alles en nog wat.

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: zondag 25 januari 2015

China en Zwitserland zetten de aanval op de dollar in!

Gezien de dollar op dit moment onder enorme opwaartse druk staat door de QE van de ECB en de lage olieprijs voorziet Peter Schiff nog dit jaar een vierde ronde geldcreatie. Dit terwijl hij niet inziet waarom China met een nieuwe berg waardeloze dollars zou willen zitten, terwijl zij er ook voor kan kiezen om miljoenen mensen in China te laten profiteren van haar enorme productiecapaciteit.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: zondag 25 januari 2015

QE – Willem Middelkoop vs. Robin Fransman

De ECB heeft donderdag ‘de geldpers’ aangezet, dat is wat goudbelegger Willem Middelkoop zegt. Volgens bankenlobbyist Robin Fransman is daar niets van waar. Luister hieronder naar de Quantitive Easing uitleg van beide. Wie heeft er volgens jullie gelijk?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

Bill Gates verwacht innovatie voor bankensector

Bill Gates heeft van zich laten horen tijdens het World Economic Forum in Davos. De oprichten van Microsoft heeft daar zijn jaarlijkse rapport besproken. In het rapport, dat Gates samen met zijn vrouw Melinda heeft geschreven, stelt Gates dat de wereld zich in een betere fase bevindt dan voorheen. Hij voorspelt voor de komende 15 jaar enorme doorbraken. ‘De doorbraken die ik verwacht zullen ervoor zorgen dat de levens van mensen in arme landen sneller zullen verbeteren in de komende 15 jaar dan in welke andere fase dan ook.’