EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16146 tot 16150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Ruim duizend ontslagen bij Ziggo

Door de overname van Ziggo door Liberty Global, het moederbedrijf van UPC, verliezen ruim 1000 medewerkers hun baan bij Ziggo, en niet 450, zoals eerder was gecommuniceerd door het kabelbedrijf. ‘Waanzinnig,’ zegt Linda Groen, bestuurder bij FNV Publiek Belang, ‘Voor de fusie zei de directie dat de consequenties voor personeel zouden meevallen. Nu blijkt wat hun woorden waard zijn geweest.’

[...]

Lees verder op Emerce.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Cacao-oogst Ghana naar de knoppen, chocola kan duurder worden

Chocola wordt mogelijk duurder door een mislukte cacao-oogst in Ghana. De op een na grootste cacaoproducent in de wereld kan zijn verkoopcontracten niet nakomen, waardoor de prijs van de grondstof wereldwijd omhoog gaat, zo verwachten handelaren.

De onverwachte daling van de productie is volgens de cacaoboeren te wijten aan een gebrek aan pesticiden en slecht weer. Toonaangevende chocoladeproducenten komen nu met een tekort aan cacaobonen te zitten, maar de mislukte oogst is ook een financiële klap voor het West-Afrikaanse land.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Willem Middelkoop: Nu de dollar valt

Regelmatig wordt me gevraagd of de dollar al gevallen is. Vooral door types na een biertje of vijf op vrijdagavond. De vraag wordt meestal gevolgd door een bulderende lach en een klap op de schouders. Die Willem toch. Voorspelde een val van de dollar in 2007.

Regelmatig wordt me gevraagd of de dollar al gevallen is. Vooral door types na een biertje of vijf op vrijdagavond. De vraag wordt meestal gevolgd door een bulderende lach en een klap op de schouders. Die Willem toch. Voorspelde een val van de dollar in 2007.

Ja, de titel ‘Als de dollar’ valt die kennen ze allemaal wel. Nu, in de zeventiende druk, dus een klassieker. Nee, natuurlijk hebben ze het boek meestal niet gelezen. Anders hadden ze wel geweten dat ‘Als de dollar valt’ een metafoor was voor de val van het Amerikaanse bedrijfsmodel. Dat inderdaad sinds 1944 zo goed heeft gewerkt. Op de achterflap stond letterlijk ‘het is niet de vraag of, maar alleen wanneer het systeem implodeert.’ Ik gaf het dollarsysteem nog maximaal 10-15 jaar.

[...]

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

OPEC: Speculatie speelde belangrijke rol bij daling olieprijs

Het olieaanbod en de olievraag kunnen niet volledig rechtvaardigen waarom de olieprijs tussen juni vorig jaar en januari dit jaar 60 procent daalde. Speculatie speelde daarbij namelijk een rol, zo stelt OPEC.

Een stijging van de voorraad van buiten de Organization of Petroleum Exporting Countries (OPEC), op een moment dat de vraag naar olie zwak was, was de belangrijkste reden achter de daling, vertelde de organisatie deze week. Brentolie, de benchmark voor meer dan de helft van ’s werelds ruwe olie, daalde sinds halverwege juni tot januari naar het laagste niveau in 6 jaar doordat de output in de VS opklom tot het hoogste niveau in meer dan 4 decennia en ook leden van de OPEC meer vaten produceerden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2015

Banengroei bedrijfsleven VS zwakt af

De groei van de werkgelegenheid in het Amerikaanse bedrijfsleven is in april minder sterk uitgevallen dan een maand eerder. Dat maakte loonstrookverwerker ADP woensdag bekend.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs