Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 16146 tot 16150
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 16 februari 2015

Nikkei op hoogste niveau in 8 jaar

De aandelenbeurs in Tokio is maandag hoger gesloten. Beleggers schoven een tegenvallend groeicijfer van de Japanse economie aan de kant en trokken zich op aan de hogere slotstanden op Wall Street, waar de S&P 500-index vrijdag een nieuw recordniveau bereikte. De Nikkei eindigde 0,5 procent hoger op 18.004,77 punten. De Japanse hoofdindex staat daarmee op het hoogste niveau sinds juli 2007.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 16 februari 2015

Duizenden mensen betogen in Athene tegen besparingen

In Athene zijn vandaag duizenden mensen op straat gekomen om te protesteren tegen het harde besparingsbeleid dat door de internationale kredietverleners aan Griekenland wordt opgelegd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 16 februari 2015

Tsipras: Griekenland heeft tijd nodig, geen geld

Griekenland gaat morgen vol vertrouwen de onderhandelingen met de andere eurolanden over de aanpak van het Griekse schuldenprobleem in. Dat heeft de Griekse premier Alexis Tsipras gezegd tegen

Bron: quotenet.nl
Geplaatst: maandag 16 februari 2015

9 bizarre feiten over de rijkste man van Italië

De rijkste man van Italië, de maker van Nutella, Tic Tac en Ferrero Rocher, is overleden. Wat weten van deze geheimzinnige zoettycoon uit Noord-Italië? Negen bizarre feiten over Michele Ferrero.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 16 februari 2015

‘Grieken halen miljarden van de bank’

Griekse spaarders hebben sinds eind november al zo’n 20 miljard euro van de bank gehaald. Dat meldt de Duitse krant Die Welt op basis van informatie uit de Griekse bankensector.

De Grieken vrezen de financiële gevolgen als hun regering er niet in slaagt een nieuw akkoord te sluiten met de andere eurolanden. Door euro’s thuis, of op andere plekken, in contanten te bewaren of op buitenlandse rekeningen te stallen, willen zij voorkomen dat hun vermogen wordt weggevaagd als Griekenland de euro zou verlaten.