Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1616 tot 1620
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Belegger plaatst order van $100 miljoen via zijn smartphone

Mobiel beleggen 2.0. JP Morgan is ’s werelds grootste investeringsbank. De Amerikaanse gigant investeert enorme bedragen in technologie. De klanten van JP Morgan maken er graag gebruik van. Volgens Daniel Pinto, CEO van JP Morgan’s Corporate Investment Bank, was er zelfs een klant die via zijn smartphone een order stuurde van $100 miljoen voor de Forex markt. Mobiel beleggen 2.0 wordt steeds belangrijker.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 april 2017

‘Bitcoin is in 2030 half miljoen dollar waard’

De cryptomunt bitcoin heeft zich de voorbije jaren al de bestpresterende valuta van de wereld getoond, maar beschikt nog over een gigantisch groeipotentieel.

Dat zeggen de ondernemers Peter Smith en Jeremy Liew, respectievelijk chief executive van het bedrijf Blockchain en investeerder in Snapchat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 april 2017

ECB bouwt opkoopprogramma in 2018 af

De Europese Centrale Bank zal naar verwachting in 2018 zijn opkoopprogramma van staatsobligaties afbouwen en kort daarna, in de tweede helft van volgend jaar, zijn depositorente verhogen. Dit stelden analisten van Morgan Stanley maandag in een rapport.

Morgan Stanley verhoogde zijn groeiverwachting voor de eurozone van 1,4 procent tot 1,8 procent in 2017, gevolgd door een vrijwel stabiele groei van 1,7 procent in 2018.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Wegzakken in het moeras

In de Verenigde Staten sukkelt het volgens macro-econoom Kees de Kort maar een beetje voort en in China en Japan blijft de overheid de boel overeind houden, maar zakken ze langzaam weg in het moeras.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Euro-dollar: Waarop letten?

Waar gaan we naartoe met de euro-dollarverhouding. Moeilijk te voorspellen uiteraard, al zijn er wel enkele richtlijnen die in het oog moeten worden gehouden.

Wat kan de euro verzwakken?