EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16166 tot 16170
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

De meeste economen hielden deze gebeurtenis in de Eurozone voor onmogelijk

Er is iets vreemds gaande in Europa. Een trend die sinds enkele maanden is ingezet en door het opkoopbeleid van de ECB enkel nog versterkt is en zal worden. We hebben het hier over de negatieve rentes op staatsobligaties. De vraag is dan ook met recht: wat gaat dit ons op termijn brengen?

[...]

Lees verder op Slim In Dividend.com
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Dollar index aan de drugs?

De dollar laat zijn spierballen zien welke alsmaar in omvang blijven toenemen. Het lijkt haast een proces te worden waaraan geen eind meer komt. De dollar index tikt bijna de 100 punten aan, iets wat we in 10 jaar niet meer gezien hebben. Dat het gebruik van anabole steroïden bijeffecten heeft zal in dit artikel dan ook duidelijk worden.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Gaat Poetin de Dollar slopen

De sanctiepolitiek tegen Rusland wordt door de VS anders bekeken dan door de EU. Maar door de druk van de VS op zijn Europese vazallen zijn deze verplicht om de Amerikaanse boycotregels te volgen en zien ze dat hun economische belangen en hun handel met Rusland schade ondervinden.

[...]

Lees verder op Stopdebankiers.eu
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Oh, leuk… Bereid je voor op politiek geweld tussen het Amerikaanse Congres en de president

Aanstaande zondag zal de kwestie van het schuldenplafond van 18 biljoen USD in de Verenigde Staten (VS) weer in alle hevigheid losbarsten.

Aanstaande zondag zal de kwestie van het schuldenplafond van 18 biljoen USD in de Verenigde Staten (VS) weer in alle hevigheid losbarsten.

Technisch gezien gaat het hier om hoeveel schulden het Amerikaanse ministerie van Financiën mag uitschrijven. En, als de grens is bereikt, heeft de regering geen recht meer om meer leningen aan te gaan.

In praktijk, echter, is het schuldenplafond niets meer dan een indicator van wat de regering al heeft uitgegeven of van de grootte van de verbintenissen die de regering al heeft aangegaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2015

Column Kees de Kort | De realiteit is weerbarstiger dan het model

Alle hotemetoten zijn euforisch over de groei die het CPB verwacht. Maar de verder dalende spaarrente en de arbeidsmarkt in de zorg kunnen roet in het eten gooien.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs