EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16176 tot 16180
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Reddingsboei voor Kiev: IMF keurt lening van 17,5 miljard goed

Oekraïne krijgt de komende vier jaar een lening van 17,5 miljard dollar (16,6 miljard euro) van het Internationaal Monetair Fonds. Het bestuur van het IMF heeft woensdag ingestemd met het hulpprogramma.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

“Goudmarkt-investeerders zitten volledig in cash”

De meeste indicatoren om de goudmarkt te timen, tonen geen extreem pessimisme of wanhoop en lijken daarmee, ondanks een aantal sombere weken voor het gele edelmetaal, te wijzen op een bodem voor de prijzen van goud. Dat stelt Mark Hulbert, columnist bij Marketwatch, die al 35 jaar de adviezen van 160 financiële nieuwsbrieven volgt.

Hoewel de goudprijs op een piek van zo’n 10 procent heeft gestaan dit jaar, is die winst inmiddels weer verdampt, waarmee het edelmetaal weinig bevredigend is geweest voor beleggers dit jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Euro crasht naar 12-jarig dieptepunt

De Euro daalt vandaag opnieuw scherp tot een nieuw dieptepunt ten opzichte van de Dollar. Dit voornamelijk ingegeven door de almaar slechter wordende situatie in Griekenland, en bovendien aangesterkt door het QE programma van Mr. Draghi. De stijgende competitiviteit van de Europese economie begint aan de overkant van de Atlantische oceaan hierdoor snel problemen te veroorzaken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Tsipras dreigt met inbeslagname Duitse bezittingen in Griekenland

Griekenland brengt alles in gereedheid om een in het jaar 2000 door het Grieks Hooggerechtshof geveld vonnis uit te voeren.

Dat meldt de Griekse krant Kathimerini op basis van uitspraken van minister van Justitie Nikos Paraskevopoulos . Daarbij zouden Duitse eigendommen in Griekenland in beslag worden genomen en verkocht. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Olieproductie Rusland blijft lang onveranderd

Rusland zal zijn olieproductie tot 2035 op het huidige niveau houden, ondanks de sterk gedaalde olieprijzen. Dat heeft de Russische energieminister Alexander Novak woensdag gezegd.

Rusland zal zijn olieproductie tot 2035 op het huidige niveau houden, ondanks de sterk gedaalde olieprijzen. Dat heeft de Russische energieminister Alexander Novak woensdag gezegd.

De gemiddelde productie blijft onveranderd op circa 10,5 miljoen vaten (van 159 liter) per dag, aldus Novak. In januari bedroeg de olieproductie 10,7 miljoen vaten, het hoogste niveau sinds de val van de Sovjetunie. Rusland behoort met Saudi-Arabië en de Verenigde Staten tot de grootste olieproducenten van de wereld.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs