EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16191 tot 16195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Vergeten fles cognac blijkt 10.000 euro waard

Het zal je gebeuren; je krijgt als relatiegeschenk een fles cognac en denkt dat het om een gewone fles gaat. Je zet deze in de kast en jaren later wil je deze verkopen op een veiling. In plaats van de verwachte 200 euro, blijkt de fles echter zo'n 10.000 euro waard te zijn. Veilingmeester Guido Mascini van online veilinghuis Catawiki was dan ook aangenaam verrast toen er afgelopen week een fles ''Louis XIII Grande Champagne Très Vieille'' bij hem werd aangeboden voor de veiling. ''Ik moest even goed in mijn ogen wrijven. Het gaat hier namelijk om de meest exclusieve cognac die ooit door het bekende merk Rémy Martin is gemaakt. Van deze cognac zijn slechts een beperkt aantal genummerde flessen gebotteld. De exacte ouderdom van de cognac is onbekend, maar experts verwachten dat de cognac zeker 100 jaar oud is. De fles in onze veiling heeft nummer 114. Onlangs werd fles nummer 10 uit de reeks op een veiling in Singapore verkocht voor 70.000 euro''.

[...]

Lees verder op Banknieuws
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

KBC hanteert als eerste Belgische bank negatieve rente

Als eerste Belgische bank past KBC een negatieve rente toe op kortlopende deposito's van zeer grote bedrijven. Zij moeten dus betalen om geld bij de bank te parkeren. Dat schrijft De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

‘Starters op huizenmarkt moeten langer sparen, als maximale hypotheek verder daalt’

Een verdere verlaging van het maximaal te lenen hypotheekbedrag voor woningen na 2018 zal vooral potentiële koopstarters te zorgen voor meer eigen spaargeld.

Afhankelijk van de mate van die verlaging zullen starters een groot aantal jaren moeten sparen voordat ze tot de koopsector kunnen toetreden. Dit blijkt uit onderzoek van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) in opdracht van makelaarsvereniging NVM.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Wat is er met de Amerikaanse groei gebeurd?

De reden dat de Amerikaanse economie zo gevoelig is voor de sterkere dollar en andere obstakels, kan wel eens zijn dat het herstel van de post-financiële crisis niet is wat het werkelijk lijkt. Dat lijkt ten minste de opkomende visie van Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Bereid je voor op de terugkeer van de drachme!

Volgens TheDuckShoot is het zo goed als zeker dat Griekenland de eurozone verlaat. De polemiek tussen de eurolanden over de Griekse schulden is daar zeker niet vreemd aan.

“De Griekse economie kent al problemen vanaf het moment dat ze deel uitmaakt van de eurozone”, staat er te lezen op de website,”Griekenland is toegetreden dankzij leugens en fraude.”

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs