Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 16201 tot 16205
Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

AEX sloot vrijdag voor het eerst in 6,5 jaar boven de 450 punten

De Europese aandelenbeurzen borduurden vrijdag voort op de flinke koerswinsten van een dag eerder. Het omvangrijke steunprogramma dat de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag ontvouwde, bleef het beurssentiment ondersteunen.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

Wie elke dag naar het nieuws luistert (MSM) wordt enkel dommer en hier kan u lezen waarom dat zo is

In de hypergeconnecteerde wereld waarin we leven worden we continu gebombardeerd met informatie. Deze onophoudende datastroom maakt de meesten onder ons neurotisch. Potentiële leiders onderscheiden zich door het essentiële uit een zee van banaliteit te distilleren. En precies dat gebeurt op GoudPortal.nl.

Een leider weet belangrijke naalden te vinden in een hooiberg van onbelangrijke informatie, of, anders gezegd, hij weet signalen te ontdekken tussen al het ruis:

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 24 januari 2015

Willem Middelkoop over Zwitserland, goud en geldcreatie

Een goed gesprek van ongeveer een uur met Willem Middelkoop over patronen van bedrog, QE, Zwitserland, goud, bitcoin, geldcreatie en meer.

Willem gaat in gesprek met Paul Buitink en co-hosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Voorbije jaar heeft vertrouwen wereldbevolking ondermijnd

Het wereldwijde vertrouwen in de instellingen is teruggezakt tot het laagste niveau sinds de uitbraak van de financiële crisis tijdens de tweede helft van het voorbije decennium. Dat is de conclusie van een onderzoek van communicatiespecialist Edelman bij 27.000 hoger opgeleiden in bijna dertig landen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Premier China maakt zich geen zorgen

China zal een harde landing weten te voorkomen. Het land richt zich voor de lange termijn op middelmatige tot snelle groei, zo vertelde premier Li Keqiang deze week aan leiders wereldwijd tijdens de World Economic Forum. Hoewel de economie van China nog behoorlijk wat neerwaartse druk zal ervaren in 2015, zal China geen last hebben van systematische financiële risico’s. Het land zal zich daarentegen richten op het verbeteren van de groei om zo verdere groei te garanderen, aldus de premier van het land.