EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16216 tot 16220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Ook ABN Amro verlaagt spaarrente tot onder 1 procent

ABN Amro en ING verlagen de rente op de vrij opneembare spaarrekening tot onder de symbolische grens van 1 procent. Beide banken gaan een vergoeding hanteren van 0,9 procent op jaarbasis, nu is dat nog 1 procent.

De reden voor de verlaging is de dalende trend op de kapitaalmarkt, laten de banken in een reactie weten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Analist voorspelt $5000,- goudprijs

Peter Cooper – editor van ArabianMoney – geeft in een interview met BNN aan dat de huidige groei op de beurs in Shanghai niet aan kan houden. De Chinese groei in de economie is aan het afnemen en dat zal uiteindelijk ook terug te zien zijn op de beurs. Ook vastgoed in China heeft haar beste tijd gehad. Zijn blik op goud is onder andere hierdoor positief maar de trigger voor een stijgende goudprijs blijft tot op heden uit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Crisis raakt Nederlands geluksgevoel: drie plaatsen lager op mondiale ranglijst

Nederland is drie plaatsen gezakt op de ranglijst van ‘gelukkigste landen’ van de Verenigde Naties. Stonden we in de vorige editie, die in 2013 werd gepubliceerd, nog op plek vier, nu moet Nederland genoegen nemen met een zevende plek.

Nederland krijgt ook een iets lager rapportcijfer: van een 7,5 naar een 7,4. De Zwitsers leven in het gelukkigste land van deze wereld. Die plek hebben ze afgepakt van Denemarken, dat nu op plek drie staat. Nummer twee IJsland maakt de top drie compleet.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Eric Smit over banken opbreken en geldschepping

In De Week van Bitcoin is deze week Eric Smit te gast. Eric is oprichter van platform voor onderzoeksjournalistiek Follow the Money. Hij stelt voor ABN Amro op te breken in kleinere stukken. We praten verder uitgebreid over de rol van media, banken, geldschepping en bitcoin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Ook Standard & Poor’s vertelt groene onzin

De opwarming van de aarde, hoe zou het daar nog mee zijn? Al achttien jaar geen opwarming, zo blijkt keer op keer uit de cijfertjes van de VN. Dat is natuurlijk jammer voor de groene lobby. Denken we maar aan zo’n Al Gore, die beweerde dat dit jaar de ijskappen volledig zouden zijn weggesmolten. Quod non.

Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s gelooft blijkbaar nog steeds in de ‘ecologische catastrofe’. Volgens het rating agentschap bedreigen klimaatcatastrofes de bedrijfswinsten. “Natuurrampen gaan in de toekomst een veel groter financieel risico voor bedrijven vormen dan tot nu toe het geval was”, zo lezen we in DeTijd.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs