EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16221 tot 16225 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 april 2015

Eeuwige economische stagnatie?

Er wordt veel gesmeten met cijfertjes, statistieken en barometers. Sommige indicatoren geven een licht herstel aan, maar tegelijk verschenen de jongste weken weer tal van rapporten waaruit blijkt dat we er economisch gezien nog lang niet zijn. In tegendeel, we zitten in een periode van langdurige stagnatie. Een tijdperk zonder groei.

Peter Vanden Houte, hoofdeconoom bij ING België, staat in dit kader stil bij de vergrijzende bevolking. “De demografisch gedreven groei neemt zowat overal af, ook in de groeilanden.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Renteverhoging: Deze issues staan de Fed in de weg

Waar de markten er enerzijds volop van overtuigd zijn, ontstaan er anderzijds steeds meer issues voor de Federal Reserve die een geplande renteverhoging in de weg zullen staan.

Waar de markten er enerzijds volop van overtuigd zijn, ontstaan er anderzijds steeds meer issues voor de Federal Reserve die een geplande renteverhoging in de weg zullen staan.

De enorme comeback op de arbeidsmarkt is voor de Fed een belangrijke indicator om het monetaire beleid wat aan te spannen. Aan de andere kant wil de inflatieontwikkeling nog niet helemaal meewerken. De doelstelling van 2 procent wordt nog steeds niet gehaald. Maar er zijn nog meer factoren die de Fed kunnen doen besluiten het geduld nog wat langer te bewaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Tsipras maant EU tot spoed

De Griekse premier Alexis Tsipras roept de EU op om haast te maken met het goedkeuren van de afspraken, waarbij Griekenland weer geld krijgt in ruil voor hervormingen. Tsipras deed zijn oproep in een onderhoud met de Duitse kanselier Angela Merkel in de marge van de extra EU-top in Brussel over de vluchtelingenkwestie, aldus een Griekse woordvoerder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Angst voor Grexit stuwt goud nog dit jaar naar 1400 dollar

De goudmarkt ziet tot nu toe nog weinig beleggers vluchten naar de veilige goudhaven ondanks de onrust die er momenteel heerst rondom Griekenland. Toch kan daar wel eens snel verandering in komen. De kans dat Griekenland de eurozone zal verlaten, helpt de goudprijs nog richting het einde van het jaar op naar de 1400 dollar per ounce, zo stelt Capital Economics.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Industrie VS groeit minder hard, aantal verkochte nieuwe woningen daalt

De bedrijvigheid in de Amerikaanse industrie nam in april iets minder sterk toe dan in maart. Dat meldde het Britse onderzoeksbureau Markit donderdag op basis van een eerste raming.

De inkoopmanagersindex voor de industrie in de Verenigde Staten daalde deze maand naar 54,2, van 55,7 in maart . Economen voorspelden in doorsnee vergelijkbaar niveau als een maand eerder. Een niveau hoger dan 50 wijst op groei, daaronder op krimp.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs