EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16226 tot 16230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Helft werknemers wil dit jaar nog een andere baan

Van de 260.000 respondenten zegt 52,7 procent dit jaar van baan te willen wisselen. In de IT- en telecomsector is het aantal werknemers dat ander werk wil het hardst gestegen. Het percentage kwam vorig jaar uit op 56 procent. Dat is een stijging van 17 procentpunt ten opzichte van 2013.

"De Wage Index wees eerder al uit dat werknemers in de IT en telecom minder zijn gaan verdienen", zegt directeur Paulien Osse van Loonwijzer. "Het is dan ook niet gek dat werknemers in die sector sneller op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

22 april: man achter flashcrash werkte niet bij bank en 6 andere dingen die je moet weten

Weer een losgeslagen jongeling op de handelsafdeling van een grote bank? Nee, de veroorzaker van de ‘flashcrash’ van 2010 zou een eenzame daghandelaar aan de rand van Londen zijn geweest. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Diamant geveild voor meer dan 20 miljoen euro

Een individuele diamant is in New York voor meer dan 20 miljoen euro geveild. De transparante edelsteen zo groot als een duivenei van 100,2 karaat is van uitzonderlijk vlekkeloze kwaliteit, deelde het veilinghuis Sotheby's gisteren mee.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Weg met het idee van onbeperkte en eeuwigdurende groei

Het drieste concept van onbeperkte groei is een erfenis vanuit het middeleeuwse jargon van de alchemie, de queeste naar een manier om van lood goud te maken

Het drieste concept van onbeperkte groei is een erfenis vanuit het middeleeuwse jargon van de alchemie, de queeste naar een manier om van lood goud te maken

Jaarlijks stelt John Brockman, oprichter van het vermaarde discussieplatform Edge.org, één vraag aan een selectie van de meest interessante wetenschappers, auteurs en kunstenaars ter wereld. Dit keer vroeg hij: ‘Welk wetenschappelijk idee is rijp voor de prullenmand?’ De 175 antwoorden werden gebundeld in Wetenschappelijk onkruid en op Joop lees je er de komende weken alvast een aantal van.

[...]

Lees verder op joop.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Griekse obligaties, niemand wil ze nog

De onrust rondom Griekenland is weer volop terug van, even, weggeweest en de spanningen tussen Griekenland en zijn geldschieters lopen steeds hoger op. Dat investeerders steeds minder vertrouwen hebben in het land is in ieder geval geen geheim meer. Daarvoor hoef je slechts een vluchtige blik te werpen op de ontwikkeling van de rente op Griekse staatsobligaties. Zo steeg de rente op Griekse 3-jaars staatsobligaties de afgelopen dagen boven de 28 procent uit.

Het oneindig uitstellen van het bereiken van een overeenkomst met de geldschieters, betekent een toenemende onzekerheid over of Griekenland in de toekomst wel aan zijn verplichtingen zal kunnen voldoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs