EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16226 tot 16230
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Nog amper kwart van boeren kan rekeningen betalen

"Amper een op de vier melkveehouders kan zijn rekeningen nog betalen met de opbrengsten. Dan hebben ze hun eigen arbeidsuren nog niet in rekening gebracht". Dat zegt Johan Achten uit Bocholt die bedrijfseconomische bijstand levert aan 350 melkveebedrijven in heel Vlaanderen, zo meldt het Belang van Limburg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Rente op 10-jaars obligaties VS piekt 33 procent

De rente op 10-jaars staatsobligaties van de Verenigde Staten is recent enorm gestegen. Volgens notes van Chris Kimble zou het zelfs gaan om de grootste rally van 5 weken in 20 jaar.

De rente op 10-jaars staatsobligaties van de Verenigde Staten is recent enorm gestegen. Volgens notes van Chris Kimble zou het zelfs gaan om de grootste rally van 5 weken in 20 jaar.

Zoals te zien in bovenstaande grafiek, is de rente op de 10-jaars staatsobligaties dit jaar scherp gestegen. Gaat het om een opleving vanaf de bodem of kan er een nieuwe opwaartse trend worden gesignaleerd?

Handelaar Eric Peters, die ook wel de grootste volatiliteitshandelaar in de markt wordt genoemd, zegt er het volgende over:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Grieks reddingsplan: dit gebeurt er met uw geld

De noodleningen aan Griekenland worden kennelijk goed benut. Minder dan 50 van de 300 Griekse volksvertegenwoordigers namen afstand van hun wettelijk recht op een ā€œaanvullende wagenā€. EĆ©n op zes parlementariĆ«rs.

Nochtans had premier Tsipras hen uitdrukkelijk gevraagd in zijn regeerverklaring voor het Griekse parlement om afstand te doen van dat recht. Maar zelfs niet eens een kwartĀ van de fractie van het linkse Syriza lijkt gehoor te geven aan die oproep.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Verkoop Zilveren Munten daalt bij Perth Mint

Verkoop Zilveren Munten lager in 2015 bij Perth Mint 10 maart 2015 in Zilver

Verkoop Zilveren Munten lager in 2015 bij Perth Mint 10 maart 2015 in Zilver

Verkoop Zilveren Munten door de Perth Mint laat in de eerste 2 maanden van 2015Ā een daling zien. De US Mint rapporteerde deze maand dat de verkoop in februariĀ van de zilveren American Eagle met 19% is terug gelopen ten opzichte van de verkoop in februari 2014. In totaal kwam de verkoop bij de US Mint ten opzichte van 2014 o,3% hoger uit in de eerste twee maanden van 2015.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2015

Exploratie maan komt snel dichterbij | Grondstoffen

Moon Express, gevestigd in Californiƫ, maakte enkele uren geleden de volgende stap bekend in hun ruimtevaartprogramma, namelijk de lancering van de eerste commerciƫle robot in 2016. Als (voorlopige ) eindbestemming de maan en dit als voorloper van meer geavanceerde robots voor de exploratie van de daar aanwezige grondstoffen.

De diverse serie testen werden voltooid in samenwerking met een team NASA-ingenieurs, die hun kennis van de aardse maan deelden met Moon Express. Het NASA lunar iniatief, genaamd Catalyst, werd in het bijzonder opgericht om de commerciƫle mogelijkheden verder te ontwikkelen. Dit als opstap naar ontginning van de daar aanwezige grondstoffen en zodoende deze grenzen verleggen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs