EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16236 tot 16240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Meer winst voor Kas Bank dankzij forse groei beheerd vermogen

De Nederlandse Kas Bank heeft in het eerste kwartaal zowel een hogere winst als omzet geboekt dan een jaar eerder. Ook het beheerd vermogen nam stevig toe. Dat blijkt uit het handelsbericht dat de financieel dienstverlener woensdag naar buiten bracht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

ECB blijft Griekse banken steunen

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft de maximale omvang voor de noodsteun die aan Griekse banken kan worden verleend opnieuw verhoogd. Dat meldde de Duitse krant Handelsblatt vandaag op basis van ingewijden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Varoufakis zingt toontje lager

De sfeer aan de Europese onderhandelingstafel is plots veranderd. Dit terwijl het er almaar grimmiger uitzag.

Enkele dagen geleden alludeerde Dijsselbloem nog hardop op de mogelijkheid dat Griekenland zou uittreden. Het effect op de rest van de EU-landen zou volgens hem beperkt blijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Column Kees de Kort | BRIC-sprookje is helemaal voorbij

Modellenmakers zien alleen maar de positieve kanten van de lage olieprijzen. Maar die zien even de landen over het hoofd die er vooral de nadelen van zien, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Helft werknemers wil dit jaar nog een andere baan

Van de 260.000 respondenten zegt 52,7 procent dit jaar van baan te willen wisselen. In de IT- en telecomsector is het aantal werknemers dat ander werk wil het hardst gestegen. Het percentage kwam vorig jaar uit op 56 procent. Dat is een stijging van 17 procentpunt ten opzichte van 2013.

"De Wage Index wees eerder al uit dat werknemers in de IT en telecom minder zijn gaan verdienen", zegt directeur Paulien Osse van Loonwijzer. "Het is dan ook niet gek dat werknemers in die sector sneller op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging."

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs