EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1626 tot 1630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Trump: China moet handelsoverschot met VS terugbrengen

De Amerikaanse regering heeft China gevraagd een plan te ontwikkelen om haar handelsoverschot met de Verenigde Staten met $1 miljard terug te brengen, zo maakte president Trump via een bericht op twitter bekend. Het is onduidelijk op welke termijn dat zou moeten gebeuren.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Poetins waarschuwing aan de NAVO

Bijna een week geleden heeft de Russische president Poetin zijn rede voor de Federatie gehouden. Een reeks van onderwerpen passeerden daarbij de revue en zo werd een redelijk compleet overzicht gegeven van de stand van zaken in Rusland en waar de huidige regering in de toekomst naartoe wil.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

2 prominente beleggers: ‘Het is nu tijd om grondstoffen te kopen’

Met de terugkeer van de volatiliteit op de financiële markten, maakten grondstoffen ook een comeback. De olieprijs zit al langer in de lift, en speelt vaak de eerste viool in de revival van grondstoffen. Maar het ziet er nu naar uit dat de rest ook begint te volgen. 2 prominente beleggers van Wall Street delen deze mening.

Wanneer we kijken naar de activa die het beste presteren sinds begin dit jaar, dan valt buiten de volatiliteit vooral op dat grondstoffen goed presteren. 12 van de 15 beste activa komen uit de grondstoffensector.

Iconische belegger Paul Tudor Jones zegt dat hij nu vooral harde activa en grondstoffen wil bezitten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Zijderoute maakt landen afhankelijk van China

China heeft met haar nieuwe Zijderoute veel landen enthousiast gemaakt om te investeren in infrastructuur. Nieuwe wegen, spoorlijnen en havens moeten een impuls geven aan de handel en daarmee de welvaart in alle deelnemende landen verbeteren, maar tegelijkertijd is het ook een strategie van China om haar machtspositie te versterken. Veel van deze projecten worden namelijk met Chinees geld gefinancierd.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

De grootste cryptobeurzen te wereld verdienen miljoenen per dag

Crypto is booming. Wereldwijd groeit het aantal gebruikers van cryptocurrencies snel. Wie daar vooral van profiteren? De exchanges. De cryptobeurzen harken miljoen per dag naar binnen met de fees die ze hanteren.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs