Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 1626 tot 1630
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 20 juli 2017

Venezolanen op de vlucht: "Thuis konden we niet meer overleven"

Terwijl hun land verder wegzakt in een humanitaire crisis door economische problemen en politieke onderdrukking, vluchten steeds meer Venezolanen naar de buurlanden om te kunnen overleven. Ze nemen er de onderbetaalde jobs aan met veel te lange werkuren en leven in weinig luxueuze omstandigheden. En toch, alles is beter dan in Venezuela op dit moment. "Nu geeft een dag werken ons tenminste toch nog voldoende geld om te eten en we hebben soms zelfs een beetje geld over om terug te sturen naar familie in ons thuisland", zegt de 21-jarige Paola Gonzalez, die naar Bogotà, Colombia, is gevlucht. "In Venezuela konden we niet overleven."

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 19 juli 2017

Netanyahu: “Europa moet beslissen of het in voorspoed wil leven of wil verdwijnen”

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft in Boedapest, tijdens een ontmoeting met de premiers van de zogenaamde Visegrádgroep (Hongarije, Tsjechië, Polen en Slowakije,) de houding van de Europese Unie ten opzichte van Israël ‘krankzinnig’ genoemd.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 19 juli 2017

Bitcoin: de aankomende uren wordt er geschiedenis geschreven

De aankomende dagen zullen allesbepalend zijn voor de toekomst van Bitcoin. Op dit moment staan alle ogen gericht op BIP91 in de cryptowereld. BIP91 is een bitcoin-protocol dat het (gevaarlijke) BIP148 protocol dient te overrulen (lees: onschadelijk te maken). BIP91 is deels in het leven geroepen om te voorkomen dat middels BIP148, ook wel User Activated Soft Fork (UASF) genoemd, een ‘soft fork’ gecreëerd zal worden op de huidige blockchain. Een soft-fork is gevaarlijk omdat er hierdoor 2 (blijvende) bitcoin-versies kunnen ontstaan. Dit zal gepaard gaan met veel onrust en onzekerheid wat de bitcoinkoers onherroepelijk in de afgrond zal duwen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 juli 2017

5 Mental Tricks om steenrijk te worden

Weet je wat het verschil is tussen iemand die rijk is en iemand die niet rijk is? Niet rijke mensen willen rijk worden terwijl rijke mensen ervan overtuigd zijn dat ze rijk zouden worden. Er ligt een immens groot verschil tussen willen en overtuigd zijn van je zaak. Deze 5 ‘mental ticks’ kunnen jou overtuigen.

Wanneer je er heilig van overtuigd bent dat je rijk gaat worden, zal je ook rijk worden. Je kan alle tips en tricks pas toepassen wanneer jouw overtuiging klaar is. Daarom moet je …

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 19 juli 2017

De kraan gaat weer open in Europa

In Amerika zakt het consumentenvertrouwen weg. Maar volgens Kees de Kort is de situatie in Engeland veel prangender. In Europa gaat de kraan gelukkig weer open.