Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 1626 tot 1630
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

UBS: “Dit is onze verwachting over de goudprijs”

De goudprijs heeft er een geweldig kwartaal opzitten. Tijdens de eerste drie maanden van dit beursjaar wist de goudmarkt goede zaken te doen. En daarmee werd er een vervolg gegeven aan de herstelbeweging die in het jaar 2016 werd ingezet.

De goudprijs beweegt op dit moment nog een stuk onder het niveau dat in de zomer van 2016 werd bereikt, maar het negatieve sentiment van de laatste maanden van 2016 is de afgelopen tijd doorbroken. Op dit moment heerst er weer een positief sentiment onder de goudbeleggers en steeds meer beleggers zien in dat de goudmarkt wel erg interessant geprijsd is.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Gaat bitcoin ruim 4000% in waarde stijgen?

Met de huidige koers van $1200,- per bitcoin heeft het nog een lange weg te gaan, maar een aantal grote investeerders verwachten dat de koers van de eerste cryptocurrency ter wereld in de komende 13 jaar met ruim 4000% kan gaan stijgen. In dat geval zou een bitcoin in 2030 zo’n half miljoen dollar waard zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Russische werknemer McDonald’s verdient meer dan arts

In Rusland verdienen artsen per uur minder dan medewerkers van restaurantketen McDonald’s. Dat is de conclusie van een studie van het Russische Centre for Economic and Political Reform over de nationale gezondheidszorg.

Er werd immers vastgesteld dat een Russische arts – die een opleiding van minstens zeven jaar moet volgen – een gemiddeld uurloon van 140 roebel of 2,30 euro ontvangt, terwijl een supervisor in een Russisch filiaal van McDonald’s op een salaris van 146 roebel of 2,40 euro kan rekenen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Hoger lager... in deze jobs verdien je het meest/minst

Een voltijdse werknemer in ons land heeft een gemiddeld bruto maandloon van 3.414 euro heeft (cijfers FOD Economie). Maar in welke jobs verdien je nu het allermeest én het allerminst?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Hoe Blockchain ons leven zal gaan veranderen

De eerste 40 jaar van het internet bracht e-mail, sociale media, mobiele applicaties, online winkelen, Big Data, Open Data, cloud computing en Internet of Things (IoT). Inmiddels draaien steeds meer dingen in ons leven over Informatietechnologie. Op werk, in onze vrije tijd, in winkels, op internet, het digitale leven wordt steeds verder geïntegreerd. Aan deze ontwikkeling zitten natuurlijk positieve en negatieve kanten aan. Beveiliging, privacy, gemak, snelheid. Er is echter één onderwerp wat ontbreekt en dat is vertrouwen. Daar kan Blockchain voor eens en altijd verandering in brengen, want de toepassingen van blockchain zijn niet alleen voor bitcoin en cryptocurrencies. Bekijk hieronder de documentaire: Blockchain and Us.