EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16276 tot 16280 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Nederlanders plunderen 2000 Vlaamse bankrekeningen

Een Nederlandse bende heeft in twee jaar tijd talloze Vlamingen opgelicht. In totaal werden de rekeningen van 2000 Vlamingen geplunderd. Goed voor in totaal een buit van zeven miljoen euro.

Een Nederlandse bende heeft in twee jaar tijd talloze Vlamingen opgelicht. In totaal werden de rekeningen van 2000 Vlamingen geplunderd. Goed voor in totaal een buit van zeven miljoen euro.

Het aantal fraudegevallen bij internetbankieren naam in 2012 en 2013 een hoge vlucht. In de zomer van 2012 startte een Nederlandse bende met het frauderen van bankgegevens, ook in 2013 ging ze met haar lucratieve bezigheden verder. Normaal worden jaarlijks zo’n 100 gevallen van fraude via internetbankieren aangegeven. In 2012 en 2013 was dit het tienvoudige.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Kondigt China binnenkort de 2e grootste goudreserves ter wereld aan?

De People’s Bank of China heeft mogelijk in het geheim zijn goudvoorraad verdrievoudigd. Dat China meer goudreserves heeft dan 1.054 ton sinds de laatste officiële aankondiging in 2009 weet iedereen, maar hoe groot de huidige reserves bedragen is een van de grootste geheimen van de financiële markten. Bloomberg Intelligence schat de goudvoorraad nu op 3.510 ton.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Handelaar opgepakt voor ‘flash crash’ in 2010

Een beurshandelaar is in Groot-Brittannië gearresteerd op verdenking van fraude en marktmanipulatie bij de zogenoemde flash crash op Wall Street in 2010. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Justitie dinsdag bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Oneconomische groei II: meer staatsschuld levert steeds minder op

Waarom leent de overheid eigenlijk kapitaal van banken?

Waarom leent de overheid eigenlijk kapitaal van banken?

Dat doet de overheid om te investeren in een beter en competitiever Nederland. Beter onderwijs leidt tot hoger geschoolde arbeiders. Betere gezondheidszorg brengt het ziekteverzuim omlaag. Betere infrastructuur maakt transport makkelijker en efficiënter. Maar zoals bij alle investeringen is er bij overheidsinvesteringen ook sprake van diminishing returns.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Griekenland: Dijsselbloem en ECB zien het niet meer zitten

De stappen die de nieuwe Griekse regering zet zijn zeer nobel voor de Grieken. Op korte termijn tenminste. En verkiezingsbeloftes maken inderdaad schuld.

Maar gouden bergen beloven, terwijl je weet dat je land tot over de oren in de schulden zit, is gewoonweg goedkoop kiezersbedrog.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs