Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 1631 tot 1635
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Zuid-Afrikaanse Rand volop op weg naar afgrond op korte termijn

De Zuid-Afrikaanse Rand is in vrije al na het downgraden van het land door ratingkantoor S&P. Met het downgraden tot de “junk”-status  is het land verder dan ooit verwijderd van de ooit voorspelde economische bloei.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Raketaanval Syrië stimulans voor Amerikaanse oliesector?

De beperkte raketaanval op Syrië afgelopen week haalde overal ter wereld het nieuws maar naast de politieke motieven spelen hierin ook economische motieven mee op de achtergrond. Door deze aanval stijgen namelijk ook de olieprijzen, prijzen welke op dit moment te laag zijn om de Amerikaanse schalie-industrie terug te doen openbloeien.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Sparen moeilijk? Zo kan je wél elke maand iets opzij zetten

Eén op de drie Belgen heeft niet gespaard de afgelopen twaalf maanden, zo blijkt uit het onderzoek 'Sparen, of niet?' van Radio 1 in samenwerking met Wikifin.be en De Tijd. Het is dan ook niet makkelijk, want iedere maand liggen er wel verleidingen en onverwachte kosten op de loer. Maar met deze tips lukt het je volgende maand vast wel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Hoe reageren wereldleiders op actie Trump?

Donald Trump bombardeerde een Syrische luchtmachtbasis als reactie op een gifgasaanval van, naar alle waarschijnlijkheid, het regime Assad, met veel burgerslachtoffers tot gevolg. Hoe reageren de wereldleiders op de reactie van de Amerikaanse president?

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Is mijn geld in elk geval beschermd tot 100.000 euro?

Dat banken wel degelijk failliet kunnen gaan, werd vorig jaar nog maar eens bewezen door Optima Bank. Toch hoeven de spaarders in een dergelijk geval niet meteen voor het ergste te vrezen. De teruggave van hun tegoeden is tot 100.000 euro gewaarborgd door het Garantiefonds. Al zijn er enkele speciale gevallen waarmee ze rekening moeten houden.