Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1631 tot 1635
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Wat volgt na de Bitcoin rally?

Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar toch is het zo ver. De aandelenmarkten werden geconfronteerd met weerstand, in de afgelopen week. Wereldwijd zetten de belangrijkste indices een stap terug.

Of moeten we eerder een ‘stapje’ zeggen? Want, de daling bleef erg beperkt tot maximaal 1%. We moeten in de komende dagen en weken zien, of dit de start van een grotere beweging is, dan wel een kleine onderbreking in de opgaande beurstrend.

Voorlopig liggen de beste kaarten nog altijd in het laatste kamp.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Saudi-Arabië en Rusland pleiten voor verlengen productieverlaging olie

Saudi-Arabië en Rusland zijn voorstander van een verlenging van de verlaging van de olieproductie tot eind maart volgend jaar. Dat kwamen de grote olieproducenten overeen op een bijeenkomst in Peking.

Oliekartel OPEC heeft samen met onder meer Rusland sinds begin dit jaar de productie verlaagd om zo de prijzen te stutten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Megalomane bouwplannen in India voorspellen niets goeds voor de economie

Wanneer het economisch goed gaat denken beleggers en politici dat dat eeuwig zo zal blijven. In een boomende economie extrapoleert men de groeicijfers tot in het oneindige. Er worden allerlei ambitieuze plannen gemaakt gebaseerd op economische cijfers die nooit realiteit zullen worden… en dan gaat het plots mis.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

Als je 7 jaar geleden voor 50 euro bitcoins had gekocht, dan was je nu miljonair

De koers van de virtuele munt bitcoin blijft maar stijgen. In 2010 kostte één bitcoin nog 0,09 dollar, vandaag is dat 1.762,76 dollar. Dat is een stijging van ongeveer 20.000 procent. Mocht je destijds 50 euro in de munt geïnvesteerd hebben, dan was je nu miljonair geweest.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 14 mei 2017

China zegt opnieuw miljardeninvestering toe voor nieuwe zijderoute

China steekt miljarden extra in het nieuwe zijderouteproject. In totaal zou het gaan om een kapitaalinjectie van 124 miljard dollar (ruim 113 miljard euro).

De Chinese president Xi Jinping zegt de investering zondag toe tijdens een topconferentie over het Chinese initiatief 'Gordel en Weg', beter bekend als de 'Nieuwe Zijderoute'. Vertegenwoordigers van tientallen landen zijn op de conferentie aanwezig.