EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1631 tot 1635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 10 maart 2018

Interview: Megyn Kelly in gesprek met Poetin

Megyn Kelly van de Amerikaanse zender NBC sprak onlangs voor een tweede keer uitgebreid met de Vladimir Poetin. In dit gesprek voelt ze de Russische president aan de tand over de vermeende inmenging van Rusland in de Amerikaanse presidentsverkiezingen, over de banden tussen hem en Trump, de verhalen van belastingontduiking in de Panama Papers en over chemische wapens in Syrië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: zaterdag 10 maart 2018

In New York heeft 1 op elke 3 gezinnen nu een jaarinkomen dat groter is dan 250.000 dollar

In New York hebben ruim 1,1 miljoen van de naar schatting 3,1 miljoen gezinnen nu een jaarinkomen dat boven de 250.000 dollar ligt. Dat staat te lezen in de jaarlijkse Knight Frank City Wealth Index, die ‘s werelds topsteden rangschikt naargelang ze aantrekkelijk zijn voor rijke mensen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

De technologiesector maakt zich klaar voor een opwaartse explosie

Technologie is al een hele tijd het paradepaardje van de Amerikaanse aandelenmarkt en de sector lijkt maar van geen ophouden te willen weten.

Bekende aandelen zoals Netflix, Amazon en dergelijke weten van geen ophouden en behalen het ene hoogtepunt na het andere.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Cryptomunten weer eens onder druk

Geld Verschillende cryptomunten stonden vandaag weer eens onder druk. Een bitcoin, in totale marktwaarde de grootste cryptomunt, werd deze ochtend voor circa 8.600 dollar verhandeld. Dat betekende in een dag tijd een daling van ongeveer 15 procent, aldus de site Coinmarketcap, die alle koersen bijhoudt. Ook andere valuta's leverden in eenzelfde orde van grootte in. In een week tijd is sprake van een waardedaling van meer dan 20 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Miljonairs hebben waanzinnig bedrag nodig om gelukkig te zijn

Het ultieme geluk blijft onbetaalbaar. Dat moeten ook de allerrijkste bevolkingscategorieën toegeven. Dat blijkt uit een studie van wetenschappers aan de Harvard Business School, die naar de levenstevredenheid van meer dan vierduizend miljonairs peilden. Best is wel om zelf voor de accumulatie van het persoonlijke fortuin te werken.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs