EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16301 tot 16305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Column Kees de Kort | Spelen met vuur

Als hotemetoten beginnen te waarschuwen voor de consequenties van hun eigen beleid, wordt het oppassen geblazen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Middellandse Zee is nu het grootste massagraf van deze eeuw

Exacte aantallen zijn niet bekend, maar migranten op de vlucht voor armoede en oorlogsgeweld in Afrika en het Midden Oosten en op zoek naar een beter leven in Europa stierven de voorbije jaren bij duizenden.

Exacte aantallen zijn niet bekend, maar migranten op de vlucht voor armoede en oorlogsgeweld in Afrika en het Midden Oosten en op zoek naar een beter leven in Europa stierven de voorbije jaren bij duizenden.

Zondag kwamen er daar nog eens op zijn minst 700 bij toen een 30 meter lange boot voor de Libische kust kapseizde. De Italiaanse kustwacht heeft 28 mensen gered, maar gevreesd wordt dat de overigen het niet gehaald hebben.

De Middellandse Zee is nu het grootste massagraf van deze eeuw. Een kerkhof met duizenden lijken (The Migrant Files schat hun aantal op 30.000 in 14 jaar, maar cijfers zijn moeilijk te verkrijgen omdat de meeste lijken geen naam hebben...)

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Deurwaarders op pad om gerechtelijke boetes te innen

[...]

Hij wijst erop dat een proefproject in Gent al geleid heeft tot de inning van 963.000 euro achterstallige boetes bij bijna 13.000 wanbetalers. Dat komt overeen met ongeveer 11 procent van de totale achterstallige boetes in het gebied. Aangezien de methode resultaten oplevert, zal het systeem volgens de minister over het hele land worden uitgebreid.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Centrale bankiers en ministers van Financiën zijn ongerust terwijl aandelenmarkten record na record verpulveren

Een wat vreemde sfeer domineerde het voorbije weekeinde de samenkomst van ministers van Financiën en centrale bankiers in Washington. Terwijl op de aandelenmarkten de euforie blijft aanhouden, werd in Washington vooral ongerustheid opgetekend: de wereldeconomie komt maar niet uit de crisis en het herstel is amper die naam waardig.

De situatie kan als volgt worden samengevat: centrale bankiers gaven politici een prachtig cadeau, want ze pompten miljarden in de economie teneinde hen de tijd te geven om structurele en drastische hervormingen door te te voeren. Maar het gros van de landen deed niets - met waarschijnlijk Frankrijk als duidelijkste voorbeeld - en net daarom duikt nu opnieuw de term ‘recessie’ op.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

'Iedereen aan het werk' is economisch een achterhaalde slogan

Het vraagstuk van werk moet niet centraal staan bij de overheid en politiek

Het vraagstuk van werk moet niet centraal staan bij de overheid en politiek

Voor steeds meer groepen van de beroepsbevolking is het hebben en behouden van werk en inkomen structureel steeds moeilijker geworden. Oudere en jongere werknemers, freelancers en andere ZZP'ers weten dit al geruime tijd. Dit fenomeen heeft ook weinig met de crisis te maken. De overheid en politiek moeten dringend een andere visie op werk en inkomen ontwikkelen om een blijvende tweedeling in de samenleving te kunnen voorkomen.

[...]

Lees verder op joop.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs