EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16306 tot 16310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Rusland koopt 30 ton goud bij

De centrale bank van Rusland heeft in maart 30 ton goud aan haar reserves toegevoegd, de grootste maandelijkse aankoop sinds september vorig jaar. De eerste twee maanden van dit jaar besloot de centrale bank nog even te wachten met goud kopen, maar met de toevoeging van 30 ton goud is duidelijk geworden dat Rusland nog steeds meer goud wil hebben.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Market Update (21 april 2015)

Griekse overheid heeft bijna geen geld meer om salarissen te betalen, maar dat is volgens ECB geen reden voor een ‘Grexit’. Verder in het nieuws: Venezuela krijgt een noodlening van $5 miljard van China, centrale bank van Mexico maakt zich zorgen over het klimaat van extreem lage rentes, Rusland koopt 30 ton goud bij en Chinezen beginnen met verbeteren van handelsroutes naar Europa en Rusland.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Het probleem van de dollarrally

De Amerikaanse dollarrally loopt tegen een groot probleem aan. Ondanks de geweldige rally worden investeerders namelijk sceptisch over het vergroten van hun longposities en het inzetten op een stijgende dollar. Dat schrijft Steven Englander, van Citi.

‘Op dit moment werken verschillende data en politieke commentaren tegen de Amerikaanse dollar. Zelfs degene die vertrouwen hebben in een langetermijnstijging voor de dollar, verkleinen nu hun longposities in de dollar’, schreef Englander.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Huizenprijzen stijgen verder in maart: plus 2,7 procent

De huizenprijzen zijn in maart verder opgelopen. Koopwoningen zijn nu al twaalf maanden achter elkaar duurder ten opzichte van een jaar eerder.

De huizenprijzen zijn in maart verder opgelopen. Koopwoningen zijn nu al twaalf maanden achter elkaar duurder ten opzichte van een jaar eerder.

Dat maakten het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster dinsdag bekend.

De huizenprijzen lagen vorige maand 2,7 procent hoger, vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. Het gemiddelde verkoopbedrag bedroeg 225.024 euro. Daarmee liggen de prijzen ongeveer op het zelfde niveau als in augustus 2003, maar nog altijd ruim 18 procent onder de piek van augustus 2008.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 april 2015

Chinezen moeten onze economie een boost geven: "Ze zijn dol op shoppen"

[video]

[video]

p de luchthaven van Luik is de allereerste chartervlucht van China naar Europa geland. Die vluchten moeten onze economie een boost geven. Toerisme Vlaanderen verwacht in ieder geval dat de Chinezen in ons land gemiddeld 1.000 euro per persoon zullen spenderen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs