EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16326 tot 16330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 april 2015

20 april: Franse minister vindt euro zwak genoeg en 7 andere dingen die je moet weten

Mooi dat de euro zo hard is gedaald, maar nu is het welletjes, volgens de Franse minister van Financiën. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

'Hoe overleven in het Westen': IS zet gids online voor potentiële éénmansterreuroperaties

De Islamitische Staat heeft een gids online gezet bestemd voor potentiële éénmansoperaties in het Westen.

De Islamitische Staat heeft een gids online gezet bestemd voor potentiële éénmansoperaties in het Westen.

De 70 pagina’s tellende gids ‘How to survive in the West’ adviseert potentiële terroristen - zogenaamde 'sleeper cells' - om hun naam te veranderen, hun uiterlijk aan te passen en zich niet als een radicale moslim, maar net westers te gedragen. Islamitische kledij wordt best vermeden en ook het dragen van gekleurde contactlenzen wordt aangeraden om potentiële getuigen van misdaden in verwarring te brengen.

Geld kunnen would-be terroristen verzamelen met 'online scams' en via uitkeringsfraude: ‘Indien onze geleerden ons vertellen dat we niet-moslimbloed mogen vergieten, dan mogen we zeker ook hun rijkdom afpakken.’’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Miljoenen aan goud en zilver belanden jaarlijks op de vuilnisbelt

Volgens een onderzoek van de universiteit van de Verenigde Naties is er vorig jaar wereldwijd 1.000 ton zilver en 300 ton goud in de vorm van elektronisch afval op vuilnisbelten terechtgekomen. Deze twee edelmetalen worden vanwege hun goede elektrische geleiding gebruikt in tal van elektrische apparaten. Met de juiste installaties kunnen vrijwel alle metalen uit het afval gerecycled worden, maar dat gebeurt in heel veel landen nog niet.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

4 Tekenen dat de markt een Grieks default inprijst

Als de financiële markt een goede voorspeller is, dan kun je je beter schrap zetten voor een Grieks default. Zo zijn de kosten die Griekenland betaalt om geld te lenen de pan uit gerezen naar niveaus die sinds 2012 niet gezien zijn. Verder zijn ook de kosten om je te verzekeren tegen een Grieks default fors gestegen en blijken beleggers te bewegen richting meer veilige assets in de eurozone zoals Duitse obligaties en ook aandelen.

Analisten van Barclays hebben recent laten weten dat de kans op een vertrek van Griekenland uit de eurozone groter is dan ooit en analisten van Nomura zien een kans van 40 procent dat een Grexit-scenario waarheid wordt. Zij zien die kans overigens verder stijgen zonder de aanwezigheid van tekenen die wijzen op een ommekeer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

James Grant: Centrale banken hebben mensen in een roes gebracht"

Afgelopen zondag was financieel historicus James Grant te gast bij Buitenhof. Hij behoorde tot de minderheid die de grote financiële crisis van 2008 zag aankomen en waarschuwde zijn lezers via zijn nieuwsbrief ‘The Interest Rate Observer’. Volgens hem schuilt er een groot gevaar in ons huidige financiële systeem, omdat het geen degelijk fundament meer heeft. Dat was tot 1971 nog wel het geval was onder het Bretton Woods systeem, toen de dollar nog een claim op goud was.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs