EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16341 tot 16345
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

"We kunnen situatie Oekraïne alleen keren door Russen dood te maken"

“De enige manier waarop de VS enige invloed kan uitoefenen in de regio en het tij te keren is door te beginnen met het doden van Russen. Er moeten zoveel Russen doodgemaakt worden dat zelfs de Russische media van Poetin niet kunnen verbergen dat er lichamen van Russen in lijkzakken terugkeren naar hun moederland.” Dat zei de inmiddels gepensioneerde Amerikaanse generaal Robert Scales onlangs op de Amerikaanse televisie.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

Goudprijs maakt opmerkelijke beweging

De goudprijs zakte op 17 maart met een enorme duik naar beneden en zocht het laagste punt op sinds 5 november 2014. Toen noteerde de goudprijs $1.142,00 per troy ounce. Het laagste niveau voor 5 november 2014 dateert 23 april 2010 toen een troy ounce goud voor $1139.50 verhandeld werd.

De goudprijs zakte op 17 maart met een enorme duik naar beneden en zocht het laagste punt op sinds 5 november 2014. Toen noteerde de goudprijs $1.142,00 per troy ounce. Het laagste niveau voor 5 november 2014 dateert 23 april 2010 toen een troy ounce goud voor $1139.50 verhandeld werd.

De goudprijs raakte vandaag de $1.143,90 aan om vervolgens net zo hard weer te herstellen. Al langere tijd staat de goudprijs onder enorme druk door positivisme uit Amerika en uitzicht op een mogelijke renteverhoging door de Federal Reserve. Ook de sterke dollar zet de anti-dollar, het goud, onder een neerwaartse druk.

Uitgedrukt in euro’ s doet de goudprijs het zeker niet slecht. Een troy ounce wordt verhandeld voor € 1.086,50. Dit komt door de zwakke euro ten opzichte van de dollar.

Ook Zerohedge merkte de vreemde koersbeweging op en zei er het volgende over:

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

Griekse premier naar Merkel en Poetin en 7 andere dingen die je moet weten

Volgende week maandag gaat de Griekse premier Alexis Tsipras op bezoek bij de Duitse bondskanselier Angela Merkel. En spoedig daarna volgt een bezoek aan Vladimir Poetin. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

'Grieken raken totaal geïsoleerd binnen de EU'

Griekenland komt steeds meer geïsoleerd te staan binnen Europa. Dat blijkt o.a. uit commentaren van onze minister van Financiën Johan van Overtveldt en van zijn Duitse ambtsgenoot Wolfgang Schaüble.

In de Financial Times zegt Van Overtveldt dat ‘de Grieken nog altijd denken dat ze het ‘angstspelletje' kunnen blijven spelen. Maar de tijden zijn veranderd. Wat we nu hebben opgezet zou ons een ‘Grexit’ zeker doen overleven’.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 17 maart 2015

Cyprus-scenario denkbaar voor Griekenland

Een mogelijk Grieks vertrek uit de eurozone is niet het enige denkbare scenario. Mocht het land verder in de problemen komen, dan zijn er ook andere scenario's mogelijk, zei eurogroepvoorzitter en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem dinsdag bij BNR Nieuwsradio. Hij wees op maatregelen die zijn genomen om Cyprus te helpen zoals het instellen van kapitaalrestricties en de sluiting van banken.

[...]

Lees verder op fok.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs