EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16346 tot 16350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Fuseren of overnemen bij gebrek aan beter

Volgens onderzoeksbureau Dealogic explodeert de markt voor Fusies en Overnames (M&A). In de eerste vier maanden van dit jaar is er voor een bedrag van $ 1,3 biljoen aan deals gesloten. Het ziet er niet naar uit, dat het tempo van het sluiten van deals gaat afnemen. Het omgekeerde is waarschijnlijker. Volgens sommige analisten is de M&A golf de logische uitkomst van de financiële crisis die bedrijven al sinds 2008 in zijn greep houdt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

160 miljoen euro voor Picasso: duurste schilderij ooit geveild

Het schilderij Les femmes d’Alger (Version O) van Pablo Picasso heeft maandag een recordbedrag opgeleverd tijdens een veiling in New York. Het doek bracht ruim 179 miljoen dollar (ruim 160 miljoen euro) op. Het is daarmee het duurste schilderij dat ooit is geveild.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Bankautomaat deelt te veel geld uit: 20 euro van de rekening, 50 euro in de hand

Wie zaterdag geld ging afhalen aan de KBC-bankautomaat in de Stationsstraat, moet gedacht hebben dat hij het groot lot had gewonnen. Door een fout bij de geldbevoorrading kregen mensen biljetten van 50 in plaats van 20 euro. Er stond meteen een lange rij. KBC gaat het geld terugeisen.

Wie zaterdag geld ging afhalen aan de KBC-bankautomaat in de Stationsstraat, moet gedacht hebben dat hij het groot lot had gewonnen. Door een fout bij de geldbevoorrading kregen mensen biljetten van 50 in plaats van 20 euro. Er stond meteen een lange rij. KBC gaat het geld terugeisen.

In de drukke winkelstraat in Sint-Niklaas hing zaterdagmiddag een hoera-sfeertje. Oorzaak was de KBC-bankautomaat aan concertzaal De Casino. Het gerucht dat de bankautomaat méér gaf dan gevraagd, verspreidde zich als een lopend vuurtje. Heel wat mensen hadden geld geroken en binnen de kortste keren vormde zich een lange rij wachtenden aan de bankautomaat. Het duurde niet lang vooraleer de automaat helemaal leeggeplunderd was.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Varoufakis geeft toe, Griekenland is blut

Griekenland haalt het einde van de volgende maand niet zonder extra geld. Het gebrek aan cash is "verschrikkelijk urgent" en speelt al de komende paar weken, aldus de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis gisteravond in Brussel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Griekse problemen slechts begonnen, juni/juli pas de echte testcase

Waar Varoufakis de voorbije maanden nog telkens tamelijk positief was omtrent de Griekse financiële situatie komen er sinds gisteren enkele onheilspellende berichten. Naar eigen zeggen is de Griekse situatie “terribly urgent” binnen enkele weken.

Deze negatieve boodschap werd door Varoufakis gegeven bij te start van de vergadering omtrent het uitkeren van de laatste schijf van 7,2 miljard euro. De verklaring van de aanwezige ministers blijft echter zoals verwacht bij de droge mededeling dat er “vooruitgang” geboekt wordt maar dat het proces traag vooruit gaat en er nog veel werk verzet moet worden. Mooie woorden om het hopeloze van de gehele situatie te duiden.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs