EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16346 tot 16350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 april 2015

Eurogroep wil tegen 20 april lijst met hervormingen van Griekenland

Athene heeft van de Eurogroep tot 20 april de tijd gekregen om een lijst op te stellen van aanvaardbare hervormingen, in ruil voor de laatste schijf financiële noodhulp. Dat schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung in de editie die morgen verschijnt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 april 2015

'Basisinkomen is niets meer dan een communistische zombie'

Het basisinkomen is niet meer weg te denken uit het publieke debat en dat zegt veel over de staat van de westerse economieën. In bijna alle westerse landen - van Cyprus tot de V.S. - staat het basisinkomen op de agenda. Volgens de geestelijke vader van het plan, de econoom Enno Schmidt, geeft het basisinkomen de armen in de maatschappij financiële veiligheid zonder hun waardigheid af te nemen en aan creatievelingen en ondernemers de mogelijkheid om hun passie na te streven. Hij vergelijkt het gevecht voor het basisinkomen zelfs met de strijd voor burgerrechten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 13 april 2015

Goud en zilver report (Week 15)

De goudkoers steeg de afgelopen week van €1.105,47 naar €1.138,79 per troy ounce, een winst van ongeveer 3 procent. De zilverprijs klom in een week tijd van €491,58 naar €499,46 per kilo, een stijging van 1,6% in een week tijd. De prijzen stijgen voornamelijk als gevolg van een wisselkoerseffect, want de euro werd de afgelopen week opnieuw zwakker ten opzichte van de dollar waar de goudprijs meestal in uitgedrukt wordt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 12 april 2015

Duitsland waarschuwt voor te hoge verwachtingen van TTIP

De Duitse minister van Economische Zaken, Sigmar Gabriel, waarschuwt voor het creëren van te hoge verwachtingen van de economische voordelen die het TTIP-vrijhandelsverdrag met de Verenige Staten met zich meebrengt.

De Duitse minister van Economische Zaken, Sigmar Gabriel, waarschuwt voor het creëren van te hoge verwachtingen van de economische voordelen die het TTIP-vrijhandelsverdrag met de Verenige Staten met zich meebrengt.

Volgens enkele experts zou het vrijhandelsverdrag zowel in Europa als in de VS jaarlijks voor een economische stimulans van zo'n honderd miljard dollar kunnen zorgen, omgerekend ruim 94 miljard euro.

"Ik geloof niet in die wonderbaarlijke berekeningen van de economische groei door TTIP", aldus Gabriel. De schattingen gaan volgens hem uit van zogeheten 'voodoo economics', waarbij de gedachte is dat een toename in aanbod dankzij belastingverlaging automatisch gaat zorgen voor meer vraag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 12 april 2015

Goud is nu een ‘big buy’

Beleggers die op zoek zijn naar een veilige haven vanwege de recente marktvolatiliteit zouden goud moeten kopen. Dat is althans de stelling van Todd Colvin senior vice president bij Ambrosino Brothers.

‘Wat mij betreft is goud momenteel een big buy dankzij alles wat we niet weten over wat de Federal Reserve aan het doen is, dankzij alles wat de niet weten over wat er gaande is in het Midden-Oosten en zeker ook als een buy-and-hold instrument heeft het denk ik ook nog steeds veel waarde’, zei hij tegenover Cnbc.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs