Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 1636 tot 1640
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Dit is een ideaal moment!

[...]

Alle winst die ik met Bitcoin heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste goud- en zilveraandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

3 dingen die je iedere dag moet doen om succesvol te worden

Rijk worden is in feite een som van onze dagelijkse financiële gewoontes. Via bepaalde routines kan je ervoor zorgen dat jouw geld voor jou gaat werken. Maar wanneer het op onze dagelijkse agenda aankomt, is het veel moeilijker om routines in te bouwen. Toch zijn er 3 dingen die je best iedere dag doet, wil je succesvol worden.

Uren op Instagram of Snapchat zitten lijkt een leuke tijd, tot we beseffen dat we eigenlijk veel meer hadden kunnen doen met onze dag. Om onze tijd zo efficiënt mogelijk in te vullen, leren we best 3 dagelijkse gewoontes aan.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

'Credit Suisse schrapt 1500 banen in Londen'

Credit Suisse gaat naar verluidt voor het einde van volgend jaar nog eens vijftienhonderd banen schrappen in Londen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Gezondheid Europese banken is een leugen

Hij voorspelde de bankencrisis en verdiende er gigantische bedragen aan door ‘short’ te gaan op de Amerikaanse huizenmarkt. Vandaag klinkt Steve Eisman bijzonder negatief wanneer het gaat over de stabiliteit van de Europese bankensector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

18 geld tips waar iedereen rijk mee kan worden

Hoe je het draait of keert, geld speelt een centrale rol in ons leven. Helaas speelt het tekort aan geld een grotere rol dan teveel aan geld. Maar daar kan je iets aan doen. Geld komt namelijk niet vanzelf op je rekening te staan. Maar mits enige zin voor verantwoordelijkheid, kan je al een heel eind komen.

We verzamelden de beste geld tips ter wereld. Voor de ene zal het een zoveelste blog zijn die ze lezen, maar voor een ander kan het een immens verschil betekenen. Geloof niet dat het allemaal vanzelf gaat, pas wanneer je onderstaande tips zo veel mogelijk toe past, zal je succesvol worden. Je zal direct merken dat rijk worden kan. En dat proeft steeds naar meer.