Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 1636 tot 1640
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Hoger lager... in deze jobs verdien je het meest/minst

Een voltijdse werknemer in ons land heeft een gemiddeld bruto maandloon van 3.414 euro heeft (cijfers FOD Economie). Maar in welke jobs verdien je nu het allermeest én het allerminst?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Hoe Blockchain ons leven zal gaan veranderen

De eerste 40 jaar van het internet bracht e-mail, sociale media, mobiele applicaties, online winkelen, Big Data, Open Data, cloud computing en Internet of Things (IoT). Inmiddels draaien steeds meer dingen in ons leven over Informatietechnologie. Op werk, in onze vrije tijd, in winkels, op internet, het digitale leven wordt steeds verder geïntegreerd. Aan deze ontwikkeling zitten natuurlijk positieve en negatieve kanten aan. Beveiliging, privacy, gemak, snelheid. Er is echter één onderwerp wat ontbreekt en dat is vertrouwen. Daar kan Blockchain voor eens en altijd verandering in brengen, want de toepassingen van blockchain zijn niet alleen voor bitcoin en cryptocurrencies. Bekijk hieronder de documentaire: Blockchain and Us.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 11 april 2017

Sterkste stijging Nederlandse goederenexport in zes jaar

Het volume van de Nederlandse goederenexport is in februari met bijna 8 procent toegenomen in vergelijking met een jaar eerder. Dat is de sterkste stijging in bijna zes jaar. 

Dat blijkt dinsdag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Islamitische Staat bevindt zich nog steeds in expansiefase

Berichten over de totale instorting van de Islamitische Staat blijken voorbarig. Nadat de terreurgroep zondag op twee verschillende plaatsen in Egypte 45 mensen doodde en er honderden verwondde, werd maandag een raket afgevuurd op Israël.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Krijgt Frankrijk extreme president?

Volgens de meest recente opiniepeilingen in Frankrijk wordt de kans op een populistische president groter. De Franse rente veert op.