EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16361 tot 16365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

VS zet stapje richting renteverhoging

De Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, heeft gister een nieuwe stap gezet in de richting van een renteverhoging.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Bestaat het Plunge Protection Team echt?

Een jaar na de grote aandelencrash in 1987 besloot Ronald Reagan, toen de president van Amerika, een werkgroep op te richten binnen de financiële markten. Complotdenkers kwamen derhalve met theorieën dat de echte reden van deze werkgroep zich specifiek zou gaan richten op het voorkomen van nieuwe beurscrashes. In Wall Street termen krijgt deze werkgroep ook wel de naam “Plunge Protection Team” mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Waarom willen banken uw spaargeld niet meer?

Wat voorheen core business was voor banken, terwijl we onze ogen richten op J.P Morgan Chase & Co., blijkt tegenwoordig voor banken een bezigheid die ze liever niet langer meer wensen te beoefenen. De huidige regelgeving maakt het voor JP Morgan, een bank die grofweg 100 miljard dollar in beheer heeft, een lastige opgave om aan dergelijke depositoactiviteiten nog geld te verdienen, iets dat ook déze bank zou kunnen doen besluiten negatieve rente aan haar klanten voor te stellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

Wil Rusland na Krim nu Zuid-Ossetië opslokken?

Rusland heeft een samenwerkingsverdrag gesloten met de afvallige regio Zuid-Ossetië in Georgië. Daarin is vastgelegd hoe de veiligheidsdiensten, legers en grensbewaking gaan samenwerken.

De Georgische regering spreekt van een stap richting annexatie. De NAVO noemt de overeenkomst in strijd met internationale wetten. Rusland heeft Zuid-Ossetië in 2008 erkend als een onafhankelijke staat na een oorlog met Georgië die vijf dagen duurde. De internationale gemeenschap ziet Zuid-Ossetië echter nog als deel van Georgië.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 18 maart 2015

‘Geduld’ van Fed met rente is op, misschien verhoging in juni

De Federal Reserve (Fed) heeft de term ,,geduld” te zullen hebben met het verhogen van de rente verwijderd uit zijn beleidsverklaring. Dat maakte het bestuur van de Amerikaanse koepel van centrale banken woensdag bekend na zijn tweedaagse beleidsvergadering.

De Fed zei verder dat een renteverhoging in april nog ,,onwaarschijnlijk” blijft. Daarmee wordt de deur opengezet voor een eventuele renteverhoging in de Verenigde Staten bij de rentevergadering in juni.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs