Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 16366 tot 16370
Bron: expand.nl
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

Geld verdienen met jezelf: 11 tips om succesvol te zijn

In mijn werk als recruiter bij Expand spreek ik dagelijks ondernemende en zelfstandige HR professionals die makkelijk aan het werk komen en blijven. Wat mij opvalt is dat dit veelal hoogopgeleiden vakmensen zijn die doen wat goed kunnen en waar ze plezier aan beleven. Tevens zijn het professionals die zelf de regie pakken over hun carrière en onderneming. Het zijn mensen die in balans zijn met zichzelf en hun omgeving en vrolijkheid uitstralen. Deze professionals weten wat ze waard zijn en brengen dat op een natuurlijk en krachtige manier de markt in. Zelf ben ik ook sinds 2007 ondernemer en ik geniet er dagelijks van.

De energie die ik haal uit het kunnen inzetten van mijn talenten draagt voor een groot deel bij aan het succes.

In het boek vond ik 11 tips om succesvol te zijn en de stap naar ondernemerschap te zetten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

Men is generatie van tienduizenden aan het marginaliseren

Men is een generatie van tienduizenden jongeren aan het marginaliseren en naar de armoede aan het drijven. Die sombere boodschap bracht Jef Maes van de socialistische vakbond ABVV vanmorgen mee naar de studio van 'De ochtend' op Radio 1. Hij reageert daarmee op de afschaffing van de inschakelingsuitkering, die deze maand voor meer dan 23.000 mensen realiteit wordt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

Dit zijn de duurste en goedkoopste landen om in te wonen

Denk je eraan om binnenkort te verhuizen, maar wil je je portemonnee niet al te veel belasten? Kijk dan eens naar dit lijstje met de duurste en goedkoopste landen. In India zal je het minst opdoen, in Zwitserland het meest.

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

Kans op deflatie in Europa is klein

Deflatie is het grote schrikbeeld van de markten, maar dat het zich daadwerkelijk voordoet is minder waarschijnlijk. Govinda Finn, strateeg bij Standard Life Investments, acht kans klein dat de ontwikkelde wereld terechtkomt in een deflatoire spiraal. Dan moeten er eerst bewijzen komen dat dat dalende prijstrend gedreven wordt door een aanhoudend zwakke vraag en niet door eenmalige schokken in het aanbod.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

"Allerrijksten in 2016 rijker dan de rest"

De allerrijkste 1 procent van de wereldbevolking heeft in 2016 een vermogen dat groter is dan het vermogen van de rest van de wereldbevolking. Dat voorspelt Oxfam Novib als de groeiende ongelijkheid niet wordt gestopt.