EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16366 tot 16370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Banken moeten meer geld in kas houden

Nederlandse banken moeten meer geld in kas houden nu er nieuwe regels in de maak zijn die het toezicht op de banken zullen verscherpen.

Vooral op het gebied van de voor Nederlandse banken belangrijke hypotheken worden de kapitaaleisen verzwaard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Rusland nodigt Griekenland uit als 6e lid in de ndb-Brics Bank

Naast Brazilie, Rusland, India, China en Zuid Afrika zou nu Griekenland als officiele lid kunnen toetreden in de New Development Bank.

Naast Brazilie, Rusland, India, China en Zuid Afrika zou nu Griekenland als officiele lid kunnen toetreden in de New Development Bank.

Tsipras zal het aanbod in detail bespreken met de BRICS leiders tijdens de St Petersburg International Economic Forum in juni 2015.

[ url ]

Lees verder op nujij.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Market Update (12 mei 2015)

DNB ziet historische stijging aandelenmarkt, schilderij van Picasso levert recordbedrag op en Varoufakis belooft opnieuw alle Griekse schulden terug te betalen. Verder in het nieuws: Lousiana is de volgende Amerikaanse staat met een schuldenprobleem, Ron Paul zamelt geld in voor nieuwe documentaire en Rusland nodigt Griekenland uit voor deelname aan BRICS bank.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

Fuseren of overnemen bij gebrek aan beter

Volgens onderzoeksbureau Dealogic explodeert de markt voor Fusies en Overnames (M&A). In de eerste vier maanden van dit jaar is er voor een bedrag van $ 1,3 biljoen aan deals gesloten. Het ziet er niet naar uit, dat het tempo van het sluiten van deals gaat afnemen. Het omgekeerde is waarschijnlijker. Volgens sommige analisten is de M&A golf de logische uitkomst van de financiële crisis die bedrijven al sinds 2008 in zijn greep houdt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2015

160 miljoen euro voor Picasso: duurste schilderij ooit geveild

Het schilderij Les femmes d’Alger (Version O) van Pablo Picasso heeft maandag een recordbedrag opgeleverd tijdens een veiling in New York. Het doek bracht ruim 179 miljoen dollar (ruim 160 miljoen euro) op. Het is daarmee het duurste schilderij dat ooit is geveild.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs