Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 16381 tot 16385
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

Dit zijn de duurste en goedkoopste landen om in te wonen

Denk je eraan om binnenkort te verhuizen, maar wil je je portemonnee niet al te veel belasten? Kijk dan eens naar dit lijstje met de duurste en goedkoopste landen. In India zal je het minst opdoen, in Zwitserland het meest.

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

Kans op deflatie in Europa is klein

Deflatie is het grote schrikbeeld van de markten, maar dat het zich daadwerkelijk voordoet is minder waarschijnlijk. Govinda Finn, strateeg bij Standard Life Investments, acht kans klein dat de ontwikkelde wereld terechtkomt in een deflatoire spiraal. Dan moeten er eerst bewijzen komen dat dat dalende prijstrend gedreven wordt door een aanhoudend zwakke vraag en niet door eenmalige schokken in het aanbod.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 januari 2015

"Allerrijksten in 2016 rijker dan de rest"

De allerrijkste 1 procent van de wereldbevolking heeft in 2016 een vermogen dat groter is dan het vermogen van de rest van de wereldbevolking. Dat voorspelt Oxfam Novib als de groeiende ongelijkheid niet wordt gestopt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 18 januari 2015

Nederlandse toeristen mijden Zwitserland na hoge koers frank

De klap van de plotselinge explosieve stijging van de koers van de Zwitserse frank dreunt nog na. Ook de toeristische sector lijdt hieronder

Het aantal boekingen uit belangrijke landen als Nederland en Duitsland is ingestort, constateert de directeur van het Nationale Bureau voor Toerisme, Jürg Schmid, zondag in Zwitserse kranten.

Hij waarschuwt voor zware tijden en wil hulp van de Zwitserse regering. Die probeert het leed voor de branche te verzachten en zint op mogelijke belastingvoordelen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 18 januari 2015

Goud en zilver report (Week 3)

De goudprijs is de afgelopen week gestegen van €1.032,63 naar €1.107,43 per troy ounce, een winst van 7,24%. Dat is het hoogste niveau sinds mei 2013. De zilverprijs steeg zelfs met 10,3%, van €448,39 naar €494,60 per kilogram. Voor zilver is dat het hoogste niveau sinds eind juli vorig jaar.