EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16386 tot 16390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

De 3 factoren die de Amerikaanse dominantie op de wereldmarkten bedreigen

Het teleurstellende jobsrapport van vorige week (126.000 nieuwe jobs vs. de verwachte 245.000) heeft het debat omtrent de robuustheid van de Amerikaanse economie nieuw leven ingeblazen. Sommige analisten zien in de cijfers een tijdelijke groeivertraging die vooral te wijten is aan het barre winterweer in de noordelijke staten; anderen denken dat de cijfers het begin van een werkelijke groeivertraging aankondigen omdat de fundamenten nog steeds niet gezond zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Het verschil tussen Steve Jobs en Bill Gates... volgens de Microsoftoprichter zelf

In het boek Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart into a Visionary van de auteurs Brent Schlender en Rick Tetzeli geeft Microsoftstichter Bill Gates aan wat voor hem het grootste verschil is tussen wijlen de Applestichter en hemzelf:

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Bitcoin Foundation is failliet

De Bitcoin Foundation, een organisatie die de ontwikkeling van de bitcoin wil promoten, is ‘effectief bankroet’ en heeft de meeste van zijn personeelsleden ontslagen. Dat schrijft de Belgische bitcoinmiljonair Olivier Janssens in een blogpost op het forum van de Foundation.

‘Er is zo goed als geen geld meer en we hebben 90% van het personeel moeten ontslaan. Enkele medewerkers zullen als vrijwillger aanblijven.'

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

EU bekijkt ontmoeting tussen Tsipras en Poetin met argusogen

Het was al enige tijd bekend, maar deze dagen is het dan zover: de Griekse premier Alexis Tsipras is in Rusland voor een tweedaags bezoek, waarbij onder meer een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin op de agenda staat. ‘Brussel’ kijkt bezorgd toe: gaan de Grieken de banden (verder) aanhalen met Moskou?

[...]

Lees verder op Elsevier.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

Saudische olieproductie bereikt nieuw record

Saudi-Arabië heeft zijn olieproductie vorige maand opgevoerd tot een nieuw recordniveau.

De grootste olieproducent van het Midden-Oosten ziet de vraag naar olie aantrekken en denkt dat de prijs op korte termijn weer gaat stijgen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs