Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1641 tot 1645
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Cyprus: als je Russisch geld niet kan witwassen, was de Rus zelf dan wit

De voorbije vier jaar heeft Cyprus aan tweeduizend buitenlanders een paspoort geboden in ruil voor een belangrijke investeringen in de Europese eilandstaat.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

Je kan al miljonair worden wanneer je €100 per maand spaart

Miljonair worden is eenvoudiger dan je denkt. Wie jong genoeg start, heeft alle troeven in huis om miljonair te worden. Het kan al vanaf €100 per maand. Maar wanneer je verder leest, zal je merken dat het iets gemakkelijk wordt indien je meer inspanningen kan leveren. Gelukkig hebben we daar ook enkele tips voor.

We gaan in onderstaand voorbeeld uit van iemand die geen schulden heeft, maar ook geen spaargeld. We beginnen dus letterlijk vanaf nul. Het bedrag dat we sparen, brengt gemiddeld 7% per jaar op. Dit is het gemiddelde van de aandelenmarkt, dus over een lange periode na ups en downs is dit een realistisch gegeven.

Hoe lang en hoeveel moet je dan sparen om miljonair te worden?

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 20

De afgelopen week zagen we de verwachte tegenreactie op de daling eindelijk verschijnen.

Op maandag werd door de beren het spelletje van de week ervoor nog vrolijk verder gespeeld. Na de opening kregen de stieren speelruimte om te proberen een herstel op touw te zetten waarna dan de beren het heft weer in handen namen. Zo ontstond op maand een vrijwel identieke candle als de vrijdag ervoor, een kleine body met een lange upper shadow, en wederom een rode candle.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 15 mei 2017

'Brexit-banken laten Nederland links liggen vanwege bonusplafond'

De Amsterdamse Zuidas hoeft er geen rekening mee te houden dat internationale financiële instellingen die vertrekken uit Londen vanwege de Brexit, zich in Nederland zullen vestigen.

Het strenge bonusplafond dat geldt in Nederland zorgt er voor dat banken liever naar Frankfurt of Parijs verhuizen, meldt het Financieele Dagblad (FD) maandag. De krant sprak meerdere partijen die zich bezighouden met een mogelijke overstap van banken uit Londen.