EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16416 tot 16420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Actievoerder verstoort persconferentie Draghi

De persconferentie van Mario Draghi, de president van de Europese Centrale Bank werd woensdagmiddag kort na aanvang verstoort toen een actievoerder op de desk sprong en Draghi belaagde. Het was meteen het enige echte ‘nieuws’.

De ECB heeft de belangrijkste rentetarieven gelijk gelaten op 0,05 procent voor de rente waartegen banken bij de ECB geld kunnen lenen, en – o,2 procent voor de rente die banken krijgen als ze geld stellen bij de Centrale bank.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

15 april: Grieks zootje ongeregeld en 7 andere dingen die je moet weten

Het is een minuut voor twaalf, maar Europa wacht nog altijd op die hervormings- of bezuinigingsplannen van Athene. De Fransen trekken zich ondertussen ook weinig van Europese deadlines aan. Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

MUST SEE VIDEO: Vrouw valt Mario Draghi aan tijdens persconferentie ECB

Klik hier voor de video

Klik hier voor de video

De traditionele persconferentie naar aanleiding van het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB) in Frankfurt is vandaag gedurende korte tijd stilgelegd omdat een vrouw ECB-voorzitter Mario Draghi aanviel. Ze klom op de tafel en gooide confetti op de Italiaan, terwijl ze riep dat de ECB "een dictatuur" is. De vrouw werd afgevoerd en de persconferentie ging gewoon voort.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Productie industrie VS harder omlaag dan verwacht in februari

De industriële productie in de Verenigde Staten is in maart met 0,6 procent gedaald op maandbasis. Dat blijkt uit cijfers die de Federal Reserve woensdag publiceerde.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

'Beter verkeerd bij mij besteed dan goed bij de buren'... de trieste mantra van de EU

In een interview met De Volkskrant haalt de Nederlander Alex Brenninkmeijer, die sinds een jaar lid is van de Europese Rekenkamer, genadeloos uit naar de EU. ‘De Europese Unie is een vereniging van onbetrouwbare leden die meer geld willen halen dan brengen,’ aldus Brenninkmeijer, die zegt niet te begrijpen waarom het Europees Parlement al 20 jaar de boekhouding van de EU goedkeurt, terwijl ze eerst door de Europese Rekenkamer wordt afgekeurd.

‘Europa is te materialistisch geworden, gedreven door geld,’ aldus Brenninkmeijer. ‘Dat leidt tot perverse processen als what's in it for me. Beter verkeerd bij mij besteed dan goed bij de buren.'

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs