EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16426 tot 16430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Mario Draghi: Stimuleringsbeleid ECB werpt zijn vruchten af

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft woensdagmiddag de belangrijkste rentetarieven in de eurozone ongewijzigd gelaten, zoals verwacht. 

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft woensdagmiddag de belangrijkste rentetarieven in de eurozone ongewijzigd gelaten, zoals verwacht. 

Tijdens de toelichting die Mario Draghi gaf op het rentebesluit, ging hij in op de effecten van het maandelijkse opkoopprogramma van de centrale bank. Daarin gaf Draghi aan dat het stimuleringsbeleid zijn vruchten afwerpt. Toch zegt hij dat het programma helemaal voltooid moet worden om echt te kunnen werken.

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Hoe anoniem zijn bitcoins?

Een prachtig concept dat al enkele jaren wereldwijd in gebruik is genomen. Een geldsysteem met een marktkapitalisatie van ruim 3,1 miljard dollar. Een systeem dat snel, veilig, betrouwbaar en anoniem is. Maar zijn bitcoins wel zo anoniem als waarmee het systeem te koop loopt?

In eerste instantie dient u te weten dat élke transactie die gedaan wordt publiek is en dus terug gevonden kan worden. Blockchain.info is een website die deze data uit de kerninformatie (blockchain) van Bitcoin extraheert en live weergeeft. Iedere transactie bevat gegevens over locatie (IP-adres), tijdstip, het bedrag en gegevens over de verzender en ontvanger (bitcoin-adres). Elke transactie krijgt een unieke ID mee en met deze informatie kan het pad welke bitcoins afleggen, gevolgd worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Column Kees de Kort | Zeepbellen

Als zelfs DNB-president Klaas Knot de kloof tussen de financiële markten en de reële economie groot begint te vinden, wil dat wel wat zeggen, vindt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

ECB: rentetarieven blijven zoals ze zijn

De Europese Centrale Bank (ECB) handhaaft de belangrijkste rentetarieven in de eurozone zoals verwacht op de huidige, historisch lage niveaus. Dat werd woensdag bekendgemaakt na afloop van de beleidsvergadering van de centrale bank.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Actievoerder verstoort persconferentie Draghi

De persconferentie van Mario Draghi, de president van de Europese Centrale Bank werd woensdagmiddag kort na aanvang verstoort toen een actievoerder op de desk sprong en Draghi belaagde. Het was meteen het enige echte ‘nieuws’.

De ECB heeft de belangrijkste rentetarieven gelijk gelaten op 0,05 procent voor de rente waartegen banken bij de ECB geld kunnen lenen, en – o,2 procent voor de rente die banken krijgen als ze geld stellen bij de Centrale bank.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs