EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16436 tot 16440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Duikers halen bij recordberging 47 miljoen euro aan oorlogszilver boven

Britse duikers hebben bij de diepste bergingsoperatie ooit uitgevoerd voor 47 miljoen euro aan zilveren oorlogsmunten bovengehaald. De munten lagen al sinds 1942 op de 5.150 meter diepe zeebodem in de Atlantische Oceaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

India groeit harder dan China volgens nieuwe groeiprognose IMF

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF), geleid door Christine Lagarde, heeft een nieuwe prognose vrijgegeven over de verwachte groeicijfers van de wereldeconomie. Voor het eerst in 16 jaar, groeit de Indiase economie harder dan die van China. De cijfers tonen aan dat India 7,5 procent zal groeien, en China ‘slechts’ 6,8 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Werkloosheid gedaald tot 7 procent, vooral meer jongeren aan de bak

In het eerste kwartaal van 2015 zijn er 6.000 mensen extra aan het werk gegaan. Omdat de beroepsbevolking gelijk is gebleven, betekent dat per saldo ook de werkloosheid is gedaald.

Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek donderdag. De werkloosheid is nu 7 procent, 0,1 procentpunt lager dan in februari. In de eerste drie maanden zijn 6.000 mensen extra aan het werk gegaan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Oostenrijk schort depositogarantie op!

Sinds de bankencrisis van 2008 hebben overheden wereldwijd ons willen doen geloven dat ons spaargeld veilig is en we ons geen zorgen moesten maken over bankenfaillissementen. Een depositogarantie tot €100.000 zou de kleine spaarders vergoeden moest een bank het voor bekeken houden.

Dat deze garantie wordt verstrekt door overheden die tot over hun oren in de schulden zitten, daar lijkt niemand van wakker te liggen. Maar beetje bij beetje worden we herinnert dat de realiteit niet zo rooskleurig is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Roebel blijft maar stijgen, met dank aan duurdere olie

De stevige opmars van de Russische roebel duurt nog altijd voort. Op de valutamarkt waren woensdag voor het eerst sinds november vorig jaar minder dan 50 roebels nodig om 1 dollar te kopen. Sinds januari is de Russische munt al 22 procent aan waarde gestegen.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs