EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16441 tot 16445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

De rust op de oliemarkt zal maar van korte duur zijn

De motor sputtert. En, dan hebben we het niet per se over de beurs of over de Europese vooruitgang die de ECB-voorstanders menen te zien. Nee, we hebben het over de oliemarkt, of over de Amerikaanse schalie-industrie om precies te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

IMF waarschuwt voor blijvend zwakke economische groei in eurozone

De economische groei in de eurozone zou de komende jaren wel eens zwak kunnen blijven. Een versnelling van het groeitempo is niet onmiddellijk te verwachten. Dat zegt het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het verwacht een economische groei in de eurozone van 1,5 procent dit jaar en 1,6 procent in 2016. België zou iets achterop blijven met een groei van respectievelijk 1,3 en 1,5 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Bitcoin: science fiction of de toekomst?

U zit ergens in een café, besteld een koffie met een taartje, en na uw consumptie verorberd te hebben rekent u af met cryptocurrency, of wel cryptogeld, waaronder de bitcoin als bekendste door het leven gaat. Gaat het hier om een incidentele gebeurtenis of hebben we hier een gloednieuwe trend te pakken? Of kunnen we hier zelfs spreken over een revolutie?

In januari 2008 werd de eerste bitcoin gecreëerd. Niet vanuit het niets, zoals fiatgeld, maar volgens de onfeilbare Blockchain technologie dat het aantal bitcoins in omloop zelfstandig en voorspelbaar reguleert – volledig transparant. Er ontstonden exchanges waar deze digitale valuta verhandeld kunnen worden. In mei 2010 werd de eerste aankoop met bitcoins gedaan. Een man in Florida rekende zijn pizza af in bitcoins en betaalde daarvoor ฿10.000. Vandaag zou dat neerkomen op een bedrag van €2.119.900. Tegenwoordig hebben grote bedrijven zoals Dell, Overstock, NewEgg, and Microsoft (om er enkele te noemen) zich aangesloten op Blockchain – het bitcoin netwerk, om betalingen in bitcoin te kunnen accepteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Steeds meer negatieve rente voor Belgisch kortlopend schuldpapier

De rente op Belgische schatkistcertificaten gaat steeds dieper onder het nulpunt. Bij een veiling dinsdag van schuldpapier op drie en twaalf maanden werd 2,755 miljard euro opgehaald aan rentes die nog meer negatief waren, zo meldt het Agentschap van de Schuld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Citi verwacht comeback voor goud in 2016

Kijkend naar het nieuws en de commentaren in de media, zijn er maar weinig experts die te spreken zijn over goud als investeringskans voor de korte termijn. Dat is wel even wat anders dan in 2013, toen sommige analisten zelfs spraken over goud op 2000 dollar per ounce.

Die uitbundige verwachtingen zijn tot nu toe in ieder geval nog niet waargemaakt. Toch hebben de goudbugs een goede reden om de moed erin te houden ondanks het pessimisme in de markt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs