EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16466 tot 16470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Het is 2016 en het nieuws beperkt zich voornamelijk tot de onderwerpen 'die goed scoren op Facebook'

Facebook voert onderhandelingen met een aantal mediabedrijven om te kijken of een overeenkomst kan worden gesloten waarbij de artikels die deze bedrijven aanleveren in hun totaliteit op Facebook kunnen worden gelezen. Lezers zouden dus niet meer moeten doorklikken naar de website waar het originele artikel staat. Dat lijkt vrij logisch, want Facebook is nu de -op Google na - grootste contentleverancier ter wereld, die dagelijks 1,4 miljard mensen bereikt. De meeste mensen halen hun dagelijks nieuws nu al uit hun Facebook-newsfeed, die door Zuckerberg en co zorgvuldig wordt gemanipuleerd om hem ‘zo interessant mogelijk’ te maken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

26/02/2015: De dag dat het internet begon te sterven

Net Neutrality wil zeggen dat de Amerikaanse overheid invloed kan gaan uitoefenen op wat er op het internet verschijnt. Net als bij kranten en televisie kan de overheid nu ook invloed gaan uitoefenen op de inhoud van de informatie, aldus Mike Maloney. Dit zal niet van de ene op de andere dag gaan, maar Maloney voorspelt dat er ergens in de toekomst een soort van 9/11 event zal plaatsvinden op het internet – een grote gebeurtenis met een immense impact op de samenleving. Daarna zal de overheid zich ‘verplicht’ voelen om maatregelen te nemen om de burgers ‘te beschermen’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

‘Verbod voor Griekse banken om méér te beleggen in Griekse staatsobligaties’

De Europese Centrale Bank heeft Griekse banken verboden nog meer geld te stoppen in Griekse staatsobligaties. Dat verhoogt de druk op de Griekse regering om mee te werken met zijn internationale schuldeisers.

Dat meldde onder meer zakenkrant The Wall Street Journal dinsdagavond, op basis van goed geïnformeerde bronnen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Er dreigt een vloedgolf aan faillissementen in de Europese banksector

Begin deze maand werd voor de eerste keer in alle stilte de Bank Recovery and Resolution Directive (BRRD) wet geïmplementeerd waardoor men het spaargeld kan aanspreken wanneer een bank in de problemen komt. Deze historische gebeurtenis ging aan alle media voorbij en werd toegepast in Oostenrijk waar de Oostenrijkse regering de genationaliseerde bank Hypo Alpe Adria in liquidatie laat gaan met een verlies van € 7,6 miljard.

Door de nieuwe wet en door de liquidatie vermijdt de Oostenrijkse overheid om zelf op te draaien voor de kosten. Wie draait er dan wel op? In eerste plaats de obligatiehouders en als daar niet genoeg geld te vinden is de spaarder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 maart 2015

Kleine bedrijven creëren 85% van nieuwe banen

Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) waren goed voor 85% van het netto-aantal nieuwe banen1 in de EU tussen 2002 en 2010. Dit percentage is aanzienlijk hoger dan het aandeel van kmo's in de totale werkgelegenheid (67%). Tussen 2002 en 2010 is de nettowerkgelegenheid in bedrijven in de EU aanzienlijk gestegen (gemiddeld met 1,1 miljoen nieuwe banen per jaar). Dit zijn de belangrijkste resultaten van een vandaag door de Europese Commissie voorgestelde studie over de essentiële bijdrage van kmo's aan het scheppen van werkgelegenheid.

[...]

Lees verder op http://europa.eu
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs