EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16471 tot 16475
Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

Goud en zilver report (Week 9)

De goudkoers steeg de afgelopen week van €1.056,43 naar €1.083,79 per troy ounce (+2,59%), terwijl de prijs van een kilo zilver van €458,77 naar €476,62 (+3,89%) wist te stijgen. De koersen van beide edelmetalen worden voor het grootste deel ondersteund door het opnieuw verzwakken van de euro ten opzichte van de dollar. Ook zijn de berichten over het uitblijven van een renteverhoging gunstig voor goud.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

Bizarre Russische pinautomaat leent geld tegen 730% rente!

In het Russische straatbeeld duiken steeds vaker oranje pinautomaten op. Maar in plaats van je pinpas erin te doen en geld van je rekening op te nemen scan je er je paspoort, poseer je voor een foto en geef je je mobiele nummer af. Vervolgens ontvang je binnen enkele minuten een sms en kun je terug naar de oranje ‘pinautomaat’ om het geld om te nemen dat je nodig hebt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

Varoufakis: Griekenland wil koste wat het kost IMF aflossen

Griekenland wil koste wat het kost zijn schuld aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) aflossen. Dat zei minister van Financiën Yaris Varoufakis in een interview met de BBC. De aflossing aan de Europese Centrale Bank (ECB) zijn volgens hem van een andere orde van grootte.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

BMW gaat wereldwijd 8.000 nieuwe mensen aanwerven

Een aardig plusje mag je zeggen. Made in Germany

Een aardig plusje mag je zeggen. Made in Germany

Het gaat goed met BMW, en dat laat zich ook gevoelen in het personeelsbeleid. De Duitse autobouwer wil dit jaar wereldwijd een record van 8.000 nieuwe mensen aanwerven. Meer dan 5.000 van de nieuwe jobs zullen in Duitsland zelf gecreëerd worden. Dat heeft BWM-personeelsdirecteur Milagros Caina-Andree laten optekenen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 1 maart 2015

Grieken halen spaargeld massaal van de bank

Griekse spaarders hebben in januari ruim 12 miljard euro van hun spaarrekening gehaald dankzij de angst dat Griekenland en de ministers van Financiën van de eurozone er samen niet uit zouden komen, zo blijkt uit nieuwe gegevens van de centrale bank.

De hoeveelheid geld die van de rekeningen is gehaald onderstreept welke druk er stond op de Griekse overheid om een deal te sluiten met de eurozone voordat de Griekse banken een tekort aan geld zouden ervaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs