EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16471 tot 16475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

En wat als de Grieken wél terecht hun nazi-geld opvragen?

Laten we eens een andere blik werpen op de oorlog der verwijten die Duitsland en Griekenland elkaar naar het hoofd slingeren in deze chronische eurocrisis.

Laten we eens een andere blik werpen op de oorlog der verwijten die Duitsland en Griekenland elkaar naar het hoofd slingeren in deze chronische eurocrisis.

De Griekse regering is het beleid van de Trojka (Internationaal Monetair Fonds, Europese Commissie en Europese Centrale Bank) al geruime tijd beu. Duitsland wordt afgeschilderd als de boeman bij uitstek. Opvallend is dat bondskanselier Merkel regelmatig op affiches wordt afgebeeld als een hedendaagse variant van Adolf Hitler (inclusief de typische snor).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Nieuwe miljardenboetes voor de banken

Het lijstje van bankschandalen wordt wel bijzonder lang. De schandalen blijven de grootbanken en investeringsbanken achtervolgen. Het feit dat banken van rechtszaak naar rechtszaak hollen doet vermoeden dat er nog altijd geen lessen geleerd zijn.

DeTijd gaf een interessant lijstje met bankschandalen. SwissLeaks, met haar belastingontwijking, waar onder andere HSBC bij betrokken was. Er was natuurlijk eerder al de grootschalige verkoop van rommelkredieten, wat bijdroeg tot het ontstaan van de crisis in 2007. Daarnaast werden wisselkoersen gemanipuleerd bij de Forex-Affaire en er was het Libor Schandaal met de manipulatie van de interbancaire rente.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

Zo is miljonair worden niet langer een droom

De ene speelt “Money Tree” op zijn iPhone, de andere speelt Money Tree in het echt. Vraag aan 100 mensen jonger dan 35 jaar wanneer ze denken miljonair te worden en 95 % zal antwoorden “Ik weet niet of ik ooit miljonair zal zijn.” Nochtans moet miljonair worden geen droom blijven, zorg wel dat je de juiste stappen zet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

De rust op de oliemarkt zal maar van korte duur zijn

De motor sputtert. En, dan hebben we het niet per se over de beurs of over de Europese vooruitgang die de ECB-voorstanders menen te zien. Nee, we hebben het over de oliemarkt, of over de Amerikaanse schalie-industrie om precies te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

IMF waarschuwt voor blijvend zwakke economische groei in eurozone

De economische groei in de eurozone zou de komende jaren wel eens zwak kunnen blijven. Een versnelling van het groeitempo is niet onmiddellijk te verwachten. Dat zegt het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Het verwacht een economische groei in de eurozone van 1,5 procent dit jaar en 1,6 procent in 2016. België zou iets achterop blijven met een groei van respectievelijk 1,3 en 1,5 procent.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs