EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16486 tot 16490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 april 2015

Market Update (13 april 2015)

Vermogensongelijkheid neemt nog steeds toe, Ierland sterker uit crisis na drastische hervormingen, aandelenkoersen stijgen naar recordhoogte door stimulerend beleid centrale banken en Wereldbank is somberder over economie Azië. Verder in het nieuws: Zowel in Duitsland als in Rusland willen handelsrelatie weer herstellen, China en Zuid-Afrika gaan in eigen valuta handelen en veel goudmijnen nog steeds in de problemen door lagere goudprijs. Lees alle nieuws headlines op Marketupdate!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 13 april 2015

Verborgen leegstand is enorm: een derde kantoren overbodig

Op zoek naar een nieuw kantoor? Keuze te over, en het wordt alleen maar meer. Ruim 15 procent van de kantoren staat leeg. Houd je rekening met de verborgen leegstand, dan is zelfs een derde van alle kantoorruimte overbodig.

Dat blijkt uit een rapport van Officerank, een databedrijf in de vastgoedbranche.  Nederland telt op dit moment 54 miljoen vierkante meter (m2) kantooroppervlak. Op dit moment staat daar 8,5 miljoen m2 van leeg.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 13 april 2015

Ook deze crisis zal u mogen betalen

In 2014 gingen maar liefst 46 Oekraïense banken over kop. Zesenveertig. Het Oekraïense depositiegarantiefonds laat nu weten dat het spaarders niet meer schadeloos zal kunnen stellen. Jammer maar helaas, en ver genoeg van ons bed, denkt u dan. Think again.

Het ziet er namelijk naar uit dat u, q.q. Europese belastingbetaler, de arme Oekraïense spaarder (lees: de malafide Oekraïense bankiers) zult vergoeden. De Europese leiders staan namelijk te popelen om u borg te stellen middels een rechtstreekse kredietlijn tussen Frankfurt en Kiev.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 13 april 2015

IJsland wil de macht om geld te creëren afpakken van de banken

De overheid in IJsland bestudeert een revolutionair voorstel, een idee dat in de meeste westerse landen onmogelijk wordt geacht. Het wil namelijk de macht om geld te creëren afnemen van de banken en het overdragen aan de centrale bank.

IJsland was het enige westerse land dat tijdens de financiële crisis de middenvinger durfde op te steken naar de banken. Het vervolgde zelfs de bankiers die verantwoordelijk waren voor de diepe crisis van het land. IJsland geraakte in een diepe recessie, maar kwam er sterker terug uit omdat het rationeel juiste beslissingen durfde te nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 april 2015

Een op de tien jongeren heeft al schulden

Tien procent van de jongeren in de derde graad van het middelbaar onderwijs (16 tot 18 jaar) heeft al schulden. Dat blijkt uit een onderzoek van het centrum voor budgetadvies en budgetonderzoek (Cebud), waarover de kranten van Mediahuis berichten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]vergelijken.nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs