EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 166 tot 170
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

"Japan pakt bitcoinplatforms aan"

Economie Japan zal deze week straffen opleggen aan een paar platforms waar mensen kunnen handelen in bitcoins en andere virtuele munten. Sommige beurzen moeten waarschijnlijk zelfs stoppen. Dat meldt de zakenkrant Nikkei vandaag. 

De beurs Coincheck, die in januari het slachtoffer van een enorme digitale roof was, krijgt waarschijnlijk een vermaning en de opdracht om orde op zaken te stellen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

3 scenario’s voor de toekomst van cryptomunten

De cryptomarkt is nog een zeer jonge markt. Dit zorgt ervoor dat de volatiliteit hoog is, de facto omdat de toekomst onzeker is. Beleggen in cryptomunten is ‘hot’, maar de toekomst van de cryptomarkt zal bepalen of jouw investeringen zal dalen naar ‘not’ of stijgen naar de top. Er zijn 3 mogelijke scenario’s.

Bitcoin is tot op heden de dominante cryptomunt. De toekomst van Bitcoin zal voor een groot deel de toekomst van de andere cryptomunten bepalen. Dat kan in 3 scenario’s. Dit is wat je de komende jaren kan verwachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Wat gebeurt er als er een handelsoorlog met de VS uitbreekt?

De Amerikaanse president Donald Trump heeft vriend en vijand verrast met de aankondiging dat hij zware importheffingen op staal en aluminium wil instellen. Gaat dat leiden tot een handelsoorlog, en zo ja, wie gaat die winnen?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Europese Unie is voorbereid op handelsoorlog met Trump

De EU zal Amerikaanse landbouwproducten, staal en industriële producten met tegenheffingen treffen als president Donald Trump zijn dreiging met een handelsoorlog doorzet. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 maart 2018

Topvrouw IMF waarschuwt voor gevolgen handelsoorlog

Niemand is gebaat bij een handelsoorlog, stelt topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) woensdag.

Niemand is gebaat bij een handelsoorlog, stelt topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) woensdag.

Lagarde vreest ook voor de handelsbarrières die andere landen mogelijk opwerpen en de impact daarvan op de wereldwijde economische groei. Deze bestempelde Lagarde als ernstig.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs