EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 166 tot 170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Medeoprichter Cardano: “Wall Street brengt biljoenen dollars naar crypto”

Op 20 juni stuurde medeoprichter van Cardano (ADA) Charles Hoskinson een opvallende tweet de wereld in. Hij beweert namelijk dat Wall Street klaar staat om biljoenen dollars te injecteren in de cryptomarkt. Hoskinson vermoedt dat, na de volgende golf van reguleringen, vers kapitaal richting crypto zal vloeien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

'Trump wil handelsoorlog met China verder laten escaleren'

De Amerikaanse president Donald Trump is van plan zijn handelsoorlog met China nog verder te laten escaleren door beperkingen in te voeren op Chinese investeringen in Amerikaanse technologiebedrijven.

Het gaat om investeringen in bijvoorbeeld ICT, luchtvaart, elektrische auto's, robots, farmacie en biotechnologie, aldus de bronnen. Het Amerikaanse ministerie van Financiën zou eind deze week met de plannen naar buiten komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Goudprijs: Geen harde bodem

Na de monetaire vergaderingen van de Amerikaanse Federal Reserve en de Europese Centrale Bank gaf de goudprijs in eerste instantie geen krimp. Dit bracht verschillende analisten er toe om de grens van 1300 dollar als ‘harde bodem’ te bestempelen, een niveau waar de prijs niet meer onder zou dalen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

TA Zilver Analyse Roy | Weel 26 - 2018

De flinke knal van vorige week vrijdag dreunde aan het begin van de week nog stevig na.

Op maandag probeerden de stieren wel iets te herstellen maar ze botsten al snel op het 50 d. MA dat weerstand bood en niet wilde wijken. Dit leidde uiteindelijk tot een nieuwe daling die de koers nog wat lager wegzette.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 25 juni 2018

Ingelaste EU-top volledig mislukt

De ingelaste EU-top van dit weekend is volgens Kees de Kort volledig mislukt. 'Het hoeft nog geen consequenties te hebben, maar voor het zelfde geld krijgen we een kabinetscrisis in Duitsland. Duitsland is met afstand de grootste economie en de belangrijkste speler in de eurozone. Als daar voorlopig weer grote onenigheid gaat komen, is dat heel erg slecht voor alles wat met Europa, de Europese Unie en de eurozone te maken heeft.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs