Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 166 tot 170
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 22 september 2017

China krijgt afwaardering van S&P

Kredietbeoordelaar S&P heeft de kredietscore van China met één stap verlaagd van AA- naar A+, de eerste afwaardering sinds 1999. In een verklaring noemt de kredietbeoordelaar de snel stijgende schulden in China als belangrijkste reden voor de afwaardering.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

7 redenen waarom jij nooit miljonair zal worden

Iedereen kan rijk worden. Er zijn veel verhalen te vertellen waarin gewone mensen door eenvoudige dingen te doen rijk zijn geworden. De ene spaart veel geld, de andere belegt op de juiste manier of een nobele onbekende wordt rijk met zijn eigen bedrijf. Iedereen heeft zijn ding waarmee hij/zij rijk kan worden.

Wanneer dat niet het geval is, zoals bij zovelen, dan komt dat waarschijnlijk door een van onderstaande fouten die je maakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Cyberleger Noord-Korea gevaarlijker dan velen vermoeden

Noord-Korea, ondertussen gekend als grootste gevaar voor de Aziatische economie is niet enkel militair een gevaar. Het grootste gevaar zijn namelijk niet de nucleaire wapens maar de opgebouwde cybercapaciteit welke wereldwijd kan toeslaan en bijzonder zware schade kan veroorzaken aan de Westerse economie.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

In Zuid-Europa is iets enorm aan de gang

Duitsland is niet langer de enige economie in de EU die het label van ‘excellentie’ mag voeren. Het andere land voert een socialistisch bewind en bevindt zich in wat een tijd geleden nog als de ‘ten dode opgeschreven regio’ van de EU werd beschouwd: Zuid-Europa. Dat land heet Portugal en haar kredietstatus is zopas door ratingbureau Standard & Poor’s verhoogd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Er ligt goud ter waarde van €644 BILJOEN in de oceaan, maar kunnen we het er ooit uit halen?

Goud biedt historisch gezien bescherming tegen inflatie en hyperinflatie. Het laat toe je koopwaarde te beschermen als geen enkel ander financieel actief dat kan. Maar wat als we plots op een berg onontgonnen goud stuiten?!