Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 1651 tot 1655
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Noord-Korea: economie groeide nooit sneller

De Noord-Koreaanse economie is in 2016 met 3,9% gegroeid in vergelijking met een jaar eerder. Het gaat om de beste groeicijfers in bijna 20 jaar. De handel nam met 4,6% toe.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Vorige CIA directeur roept op tot staatsgreep tegen Trump

Fox News en Congreslid waarschuwen voor in gang gezet plan om Donald Trump af te zetten – ‘Wicca’ heksen vervloeken opnieuw president Trump en zijn regering

Wordt Donald Trump binnenkort inderdaad het slachtoffer van een ‘Deep State’ staatsgreep of moordaanslag?

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Geld maakt wél gelukkig, als je het hieraan spendeert

Geld zou niet gelukkig maken, maar laten we eerlijk zijn: echt vies zijn we er ook niet van. Heb je dan toch wat extra euro's op overschot, dan kan je er op deze manier een portie geluk mee kopen, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Self-destruction in real life

De Engelsen staan er niet goed voor en hebben dat zelf ook door. Kees de Kort, macro-econoom en BNR-economiecommentator, denkt zelfs dat het nog erger is: 'Ik denk dat het er nog veel slechter voor staat dan de mensen denken.'

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Goldman Sachs: Bitcoin kan verder omhoog: $3.700

Een analist van de beruchte zakenbank heeft een zeer positieve analyse gemaakt over bitcoin. Volgens Goldman kan de waarde van de cryptovaluta verder gaan stijgen. Na alle onzekerheid over segwit, ligt de weg vrij richting de 3000 dollar. Daarna zal de prijs van bitcoin op middellange termijn volgens Sheba Jafari (technische analist) naar zo’n 3700 dollar stijgen.