Nieuws / Artikelen met het woord

57643 artikelen gevonden. Artikel 16531 tot 16535
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Eens per jaar verandert dit Zwitsers dorpje in een onbetaalbaar oord

Zoals bekend is er een reusachtig netwerkevenement in Zwitserland aan de gang waar gewone stervelingen niet aan te pas komen. En, dat is ook aan de prijzen te zien die iedereen moet betalen voor het eten.

Wil je weten hoeveel je betaalt voor een hot dog of een hamburger in Davos? Wel, houd je dan maar vast aan de takken van de bomen. De prijzen zijn niet mals die bedragen respectievelijk 38 CHF en 41 CHF. Aan de huidige wisselkoers is dat zoveel als 38,76 EUR en 41,82 EUR. Voor wat vlees in een broodje!

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Van goudmijn naar natuurpark

Zoals u weet heeft het opgraven van goud een grote impact op het landschap. Grote stukken bos worden weggehaald en aan het einde van de levensduur van de goudmijn blijft er een grote kuil over waar niets meer groeit. Newmont Mining is zich daarvan bewust en begon daarom een ambitieus project in Indonesië…

Bron: HollandGold
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Britse munthuis gaat goud en zilver verkopen

De Britse Royal Mint wil beleggen in edelmetalen toegankelijk maken voor een grotere groep beleggers en spaarders. Het munthuis gaat voor het eerst in 47 jaar namelijk weer rechtstreeks goudbaren verkopen aan particulieren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Euro pariteit sneller daar dan je denkt

De euro pariteit wordt bereikt wanneer € 1 evenveel waard is als $ 1. Met een euro-dollar verhouding van 1.40 nog geen jaar geleden, leek dit een ver van mijn bed show. Maar de Europese Centrale Bank heeft het afgelopen half jaar de euro in vrije val gebracht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 23 januari 2015

Marc Faber: ‘Centrale banken zullen boeten’

Marc Faber heeft een nieuwe handelstip gepresenteerd. Degene die wel vaker adviezen lezen van de belegger, zullen echter niet verbaasd zijn dat het een shortkans is. Wat echter interessant is is de precieze kans die Marc Faber nu ziet om short op te gaan. ‘Ik denk dat mensen zullen ontwaken en eindelijk zullen zeggen, dat als ze centrale banken kunnen shorten, dat de trade is van de eeuw’, zo meldde Faber deze week in een uitzending van CNBC. De auteur van het Gloom, Boom & Doom Report, voegde daaraan toe: ‘De centrale banken zullen gestraft worden voor alle fraude die ze hebben gepleegd.’