EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16531 tot 16535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Crisistips voor beginners: zo spaar je snel een pak geld uit

Of je nu voor een huis, een handtas of je pensioen aan het sparen bent, niemand doet het écht graag. Het is gewoon veel leuker om je centen uit te geven wanneer je wilt. Gelukkig zijn er veel kleine zaken die je gemakkelijk kunt veranderen en waardoor je een hoop geld uitspaart.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Warren Buffett: Volatiliteit is niet hetzelfde als risico

In zijn meest recente jaarlijkse brief aan aandeelhouders schreef Warren Buffett, CEO van Berkshire Hathaway, over het verschil tussen volatiliteit en risico en hoe zoveel beleggers deze 2 door elkaar halen en als gevolg daarvan een dief zijn van hun eigen portemonnee.

Volgens Warren Buffet is het hoe dan ook bijna zeker dat dit ook voor de komende 50 jaar weer opgaat:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

IMF: samenwerken met investeringsbank Azië

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) is bereid om samen te werken met de onlangs opgerichte Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB). Dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde donderdag.

De AIIB is de afgelopen maanden onder leiding van China uit de grond gestampt, onder meer uit onvrede over de stem die opkomende economieën hebben binnen het IMF en de Wereldbank. Hoewel de Verenigde Staten zich tegen de nieuwe ontwikkelingsbank hebben gekeerd, hebben veel westerse landen zich de afgelopen weken achter het initiatief geschaard. Ook Nederland gaf onlangs aan deel te willen nemen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2015

Kazachstan blijft goud kopen, Rusland koopt niet bij

De centrale bank van Kazachstan heeft in februari opnieuw goud gekocht, zo blijkt uit cijfers van het IMF. De goudvoorraad bereikte in februari een omvang van 196,1 ton, een toename van 2,6 ton ten opzichte van een maand eerder. Het land heeft al 29 maanden op rij goud gekocht en heeft in drie jaar tijd haar totale reserve weten te verdubbelen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 9 april 2015

HSBC moet miljard euro borg betalen in Franse belastingfraudezaak

De Britse bankreus HSBC holdings Plc. is gisteren in Parijs in verdenking gesteld in een strafrechtelijk onderzoek naar belastingontduiking. Dat melden eensluidende bronnen vandaag. De financiële dienstverlener moet een borg betalen van een miljard euro, bijna evenveel als het recordbedrag (1,1 miljard euro) dat de Zwitserse bank UBS opgelegd werd in een ander dossier.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs